Romania a ocupat pozitia a noua la turneul de la Bucuresti al Campionatului European de rugby 7

Stejarii ridicand trofeul Bowl.
Stejarii ridicand trofeul Bowl.

Astazi au continuat disputele din cadrul Campionatului European de rugby 7 ce au avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf si in care Romania a evoluat in trei partide.

Primul adversar a fost Portugalia in fata careia Romania a cedat cu rezultatul de 7-0, acesta fiind ultima disputa din cadrul Grupei A, in al carei clasament final baietii nostri au ocupat pozitia a cincea.

Aceasta clasare a facut ca in urmatorul joc sa intalnim Spania, o partida contand pentru semifinalele trofeului Bowl si in care Stejarii s-au impus cu rezultatul de 17-7.

Victoria a venit in urma celor trei eseuri marcate in ordine de Apostol, Antonescu si Ianus, ultimul fiind transformat de Vlaicu.

In finala pentru locurile 9-10, Stejarii au intalnit Tara Galilor si in urma unui joc foarte bun al baietilor nostri am reusit sa ne impunem cu rezultatul de 17-12, dupa ce la pauza am condus cu 12-0.

Eseurile lui Antonescu si Barbu respectiv o transformare a lui T. Conache ne-a a dus in avantaj, 12-0, pentru ca in repriza secunda sa fim egalati, eseul lui Apostol venit in ultimul minut cosfintind victoria Romaniei.

Cu acest succes Stejarii au ocupat pozitia a noua in clasamentul final cucerind si trofeul Bowl, echipa noastra avand in alcatuire urmatorii jucatori:
1.Marius Antonescu
2.Niculae Barbu
3.Daniel Ianus
4.Valentin Ivan
5.Andrei Bucurescu
6.Tiberiu Conache
7.Adrian Apostol
8.Andrei Filip
9.Florin Surugiu
10.Florin Vlaicu
11.Stephen Hihetah
12.Cristian Dinis

Titlul de campioana a revenit Angliei care in marea finala a dispus de Franta cu rezultatul de 31-7, clasamentul final al Campionatului European de rugby 7 disputat la Bucuresti aratand astfel:
1.Anglia
2.Franta
3.Rusia
4.Italia
5.Portugalia
6.Georgia
7.Scotia
8.Germania
9.Romania
10.Tara Galilor
11.Spania
12.Ucraina

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile