Romania A versus All Stars, la Bucuresti

Sambata, 25 mai, va avea loc un meci intre cei mai buni stranieri din campionatul intern si o selectionata Romania A compusa din jucatori aflati in vederile primei echipe nationale.

Meciul are rol pregatitor si este programat in pauza SuperLigii CEC Bank si inaintea turneului IRB Nations Cup 2013 de la Bucuresti.

Echipa starurilor va avea in componenta cei mai buni dintre jucatorii straini care evolueaza in SuperLiga CEC Bank, pe cand selectionata Romania A a convocat jucatori atat din campionatul intern cat si de la cluburi din Europa, precum Vlad Nistor (Castres), Sergiu Ursache (Padova), Petru Tamba (Cardiff) si Laurentiu Giucal (S.J. D’angely).

Partida incepe sambata, de la ora 19.00, pe Stadionul National Arcul de Triumf (intrarea libera). Meciul va fi transmis in direct de Rugby TV.

Pentru a putea fi organizat acest meci si pentru a putea permite echipei nationale de Rugby 7 sa alinieze cel mai bun lot la turneul de la Lyon, din cadrul Campionatului European, etapa a XI-a a SuperLigii CEC Bank a fost amanata.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile