Romania – Fiji: 18 – 29

romania-fijiRomania a inceput bine meciul si i-a dominat pe fijieni la nivelul pachetului de inaintare. Vlaicu a adus primele trei puncte pentru tricolori cu o lovitura de pedeapsa transformata. Stejarii au reusit un eseu prin Ovidiu Tonita. Vlaicu a ratat transformarea eseului dar a mai reusit inca o lovitura de pedeapsa.
„Fijienii zburatori” au replicat si au inscris o incercare pe treisferturi. Eseul sudicilor a fost transformat. Scor la pauza: 11-7.

In partea a doua fijienii au fost mai incisivi si au marcat trei incercari. Doua dintre ele au fost transformate de uvertura Josh Matavesi. Acelasi jucator a mai adus trei puncte pe tabela pentru fijieni printr-o lovitura de pedeapsa transformata.
Pe final Romania a revenit si a mai inscris o incercare prin pilierul Bogdan Balan. Dumbrava a adaugat doua puncte prin transformarea eseului. Scor final: 18 – 29.
Ambele echipe au evoluat in 14 datorita unor cartonase galbene. Fijianul Samu Bola (pentru ca a calcat un adversar aflat la sol) si Stelian Burcea (placaj inalt) au stat cate 10 minute pe banca pedepsitilor.
Cele doua echipe s-au mai intalnit in 1991, la Cupa Mondiala. Romania a invins atunci cu 17-15.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile