Romanian Wolves debutează în luna noiembrie într-un nou sezon al Rugby Europe Super Cup

Rugby Europe a anunțat astăzi noul format și programul competițional al Rugby Europe Super Cup, competiție în care România este reprezentată pentru al doilea an consecutiv de Romanian Wolves.

Competiția va începe în luna noiembrie după Cupa Mondială de Rugby, toate partidele urmând a se disputa pe perioada a două luni, semifinalele și finalele fiind programate în luna decembrie.

Romanian Wolves se află în Grupa B alături de Bohemia Rugby Warriors (Cehia), echipă nou înscrisă în competiție, Brussels Devils (Belgia) și Delta (Țările de Jos). Lupii vor debuta acasă cu Selecționata din Cehia, după care vor juca în deplasare următoarele două meciuri.

În Grupa A se află campioana competiției, Black Lion (Georgia), vicecampioana Tel Aviv Heat (Israel), Lusitanos (Portugalia) și Castilla Y Leon Iberians (Spania).

Față de ediția trecută, Rugby Europe Super Cup are o nouă echipă înscrisă la start, Cehia având în premieră o reprezentantă în această competiție, Bohemia Rugby Warrios. De asemenea, Batumi, a doua echipă din Georgia nu va participa în această ediție. Cele opt echipe participante au fost împărțite în două grupe, ținându-se cont de locul pe care l-au ocupat în clasamentul ediției trecute.

În faza grupelor fiecare echipă va juca cu cealaltă, acasă sau în deplasare, în primele trei weekenduri din noiembrie. La finalul grupelor , primele trei echipe din Grupa A și câștigătoarea Grupei B se vor califica în semi-finale 1-4, în timp ce locul 4 din Grupa A și locurile 2-4 din Grupa B vor juca în semifinalele 5-8. Aceste meciuri vor avea loc în începutul lunii decembrie, finalele fiind programate în weekendul 16-17 decembrie.

Program competițional:
Etapa I
4-5 noiembrie
Grupa A
Black Lion – Castilla y Leon Iberians
Lusitanos – Tel Aviv Heat

Grupa B
Romanian Wolves – Bohemia Rugby Warriors
Brussels Devils – Delta

Etapa a II-a
11-12 noiembrie
Grupa A
Castilla y Leon – Tel Aviv Heat
Lusitanos – Black Lion

Grupa B
Delta – Romanian Wolves
Bohemia Rugby Warriors – Brussels Devils

Etapa a III-a
18-19 noiembrie
Grupa A
Tel Aviv Heat – Black Lion
Castilla y Leon Iberians – Lusitanos

Grupa B
Brussels Devils – Romanian Wolves
Bohemia Rugby Warriors – Delta

Semi-finale
2-3 decembrie

Finale
16-17 decembrie

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile