S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Lupilor cu Batumi

Selecționata Romanian Wolves va disputa sâmbătă, 17 septembrie, ora 16:00, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, al doilea meci în Rugby Europe Super Cup. Lupii vor întâlni campioana en-titre a Georgiei, pe RC Batumi.

Biletele pentru această partidă test s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro, dar și în rețeaua de magazine partenere, având 1500 de puncte de vânzare la nivel național.
– Magazinele Inmedio & RELAY
– Magazinele Germanos Telekom
– Oficiile Poșta Română
– Magazinele Vodafone

Astfel poți plasa o comandă de bilete pe www.bilete.ro sau poți alege să cumperi biletele de la cel mai apropiat Oficiu Poștal din localitatea ta sau de la cel mai apropiat magazin Inmedio, Relay, Germanos – Telekom, Vodafone sau de la Casieriile Bilete.ro (BT Arena – Sala Polivalenta, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca).

Prețurile biletelor:
Tribuna 2 15 RON
* copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0

Romanian Wolves va reprezenta România în sezonul 2022 al Super Cup. Gândită ca o selecționată formată din jucători cu experiență, dar și tineri care sunt în vederea staff-ului tehnic al echipei naționale de seniori, aceasta va oferi oportunitatea jucătorilor să crească și să facă pasul la nivelul internațional, în competițiile de seniori. Ediția a doua a Super Cup va debuta în luna septembrie și va reuni la start 8 echipe.

Romanian Wolves se află în Grupa de Est cu două echipe din Georgia, RC Batumi și Black Lion, campioana en-titre a competiției și una din Israel, Tel-Aviv Heat.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile