Sale Sharks, la prima victorie in Aviva

Aviva Premiership.

Sale Sharks, cu pilierul moldovean Vadim Cobilas in teren din minutul 69, a reusit prima victorie in actuala stagiune a Aviva Premiership.

Rechinii s-au impus pe teren propriu, cu 21-9, in fata altei codase, London Irish.

Gazdele au marcat in aceasta intalnire doua eseuri, prin MacLeod si Leota. Sale a ajuns la 6 puncte, fiind in continuare ultima, in timp ce London Irish este pe locul 11, cu doar 10 puncte.

Leicester Tigers a castigat cu 16-12 in fata celor de la Northampton. Tigrii au marcat singurul eseu al meciului, prin centrul Smith, restul punctelor venind din tentativele de tinta. Oaspetii au condus la pauza cu 6-3.

Exeter s-a impus clar cu 33-9 in fata celor de la Worcester, care inca nu se regasesc. Camacho, Thomas si Moon, ultimii doi dupa minutul 70, au semnat incercarile gazdelor.

Derby-ul rundei a fost intre Harlequins si Gloucester, campionii castigand finalmente cu 28-25. Brown, Hooper si Smith au marcat trei eseuri pentru arlechini inca din prima parte a meciului, asigurand astfel o diferenta confortabila pe tabela de marcaj.

La pauza a fost 20-12, celelalte puncte ale lui Harlequins fiind marcate de Evans. De partea cealalta, Burns i-a tinut pe oaspeti in joc, cu loviturile de pedeapsa concretizate in puncte. Twelvetrees a marcat un eseu pentru Gloucester in ultimul minut, transformat de acelasi Burns, ceea ce a echivalat cu punct bonus defensiv in contul oaspetilor.

Saracens s-a impus greu, cu 29-24, in fata celor de la London Wasps. Dupa 14-14 la pauza, cu toate ca au marcat doua eseuri, prin Varmdell si Davies, oaspetii au cedat la o diferenta de doar cinci puncte. Saracens a punctat prin incercarea lui Hargreaves, la care s-au adaugat tentativele de tinta ale lui Hodgson. Mordt, inlocuitorul sau temporar, a inscris si el trei puncte pentru echipa sa.

London Welsh a obtinut o victorie mare, 16-9 pe teren propriu, in fata puternicei echipe Bath. Cele doua echipe au mers cap la cap pana in ultimul minut, cand aripa Scott a marcat singurul eseu al intalnirii. In rest, Henson a inscris din doua penalitati, iar Ross dintr-o lovitura de pedeapsa si o transformare pentru invingatori. Donald a realizat puncte din trei penalitati pentru Bath. La gazde, pilierul roman Paulica Ion a fost pe teren pana in minutul 64. La pauza, London Welsh a condus cu 6-3.

Clasamentul Aviva Premiership:

Clasament.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile