Sambata, la Sibiu, va debuta Campionatul Regional de MiniRugby la U14

Sambata, 23 septembrie 2017, incepand cu ora 10:00, la Sibiu, va debuta Campionatul Regional de MiniRugby la categoria de varsta U14. Meciurile vor avea loc pe stadionul din Dumbrava Aurie, la aceasta competitie inscriindu-se trei echipe: CSS Bega Timisoara, Rugby Club Ariesul Mihai Viteazul si CSS Soimii Sibiu.

„De foarte mult timp Transilvania nu a mai avut un campionat regulat regional la aceasta categorie de varsta si chiar daca la startul acestei editii s-au inscris doar trei echipe, pentru Departamentul de Dezvoltare este veriga care lipsea din structura planului de reconstructie a rugby-ului juvenil din Transilvania, initiat acum 3 ani. Le dorim mult succes participantelor si ii asteptam pe iubitorii sportului cu balonul oval, sambata, in tribune, pentru a-i vedea pe viitori Stejari”, a declarat Sorin Rus, Director de Dezvoltare zona Transilvania.

Campionatul se va desfasura in sistem tur-retur cu 8 etape, 4 in tur si 4 in retur, iar in cadrul fiecarei etape va juca fiecare echipa cu fiecare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile