Saracens a castigat la New York

Saracens a castigat la New York.

Etapa a 16-a a campionatului englez de rugby, Aviva Premiership, a inceput cu un meci foarte disputat, intre Harlequins si Bath, gazdele impunandu-se cu scorul de 35-28. Sloan, Walker, doua (la finele primei reprize si la inceputul celei de-a doua) si Horwill, au marcat eseurile localnicilor. Pe final de joc, cand tabela indica deja 35-6, arlechinii au lasat bratele jos si au permis celorde la Bath sa fie aproape de obtinerea ambelor bonusuri. Oaspetii au marcat eseuri prin Mafi, Williams si Rokoduguni,iar la ultima faza au preferat fructificarea in puncte a unei lovituri de pedeapsa, prin Homer.

London Wasps a invins cu 36-24 pe Leicester Tigers. Incercarile au fost marcate pentru invingatori Piutau, Wade, doua, Hala si Hughes, respectiv Betham, Veainu si Goneva.

Northampton Saints a castigat cu 26-11 meciul cu Sale Sharks, lipsita de aportul internationalului moldovean Vadim Cobilas, chemat sa joace pentru nationala sa. Saints a obtinut bonificatia ofensiva in ultimele secvente,dupa al patrulea eseu marcat de Hanahan. Anterior inscrisesera Haywood, Pisi si Collins. Pentru rechini, singurul eseu a fost reusit de catre Evans. Oaspetii au condus la pauza cu 11-7.

Heem a reusit doua eseuri in prima repriza pentru Worcester, care gratie acestei duble s-a impus cu 28-20 in meciul cu Gloucester. Un alt eseu al gazdelor a purtat semnatura lui Hoogard. De partea cealalta, Meakes si Hook au culcat balonul in terenul de tinta.

Exeter s-a impus cu 32-17 in fata celor de la Newcastle, neverosimil dupa ce la pauza tabela indica un rezultat de 3-3. Waldroom, Doolman, Hill si Taione au marcat pentru gazde, prin eseuri, iar acelasi procedeu a fost repetat in favoarea vizitatorilor de catre  Takulua si Latu.

London Irish si Saracens au jucat la New York, iar liderul a castigat in fata lanternei rosii cu scorul de 26-16. Jocul a avut o alta ora de incepere decat cea anuntata initial, iar Saracens a marcat eseuri prin Goode si Tompkins. De partea cealalta, londonezii au inscris o incercare prin Lewington.

In aceasta runda s-au acordat patru bonusuri ofensive (Harlequins, London Wasps, Northampton Saints,Exeter) si un bonus defensiv (Bath).

Clasament:
1.Saracens 57
2.Exeter 55
3.Wasps 48
4.Saints 46
5.Leicester 45
6.Harlequins 43
7.Gloucester 38
8.Sale 38
9.Bath 29
10.Worcester 26
11.Newcastle 21
12. Londonr Irish 13

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile