Saracens castiga in inferioritate in etapa a 13-a din Aviva Premiership

Saracens castiga in inferioritate in etapa a 13-a din Aviva Premiership.

Harlequins a deschis runda a 13-a a campionatului englez de rugby, Aviva Premiership, printr-un succes pe teren propriu, 25-19 cu Leicester. Thacker a marcat, in contul tigrilor, primul eseu, dar Yarde, cu 6 minute inainte de final,a marcat eseul decisiv.

Saracens a beneficiat de aportul internationalilor si s-a impus cu 25-12, in meciul cu Gloucester, in pofida faptului ca a jucat cu un om in minus din minutul 30,cand talonerul Britts a fost eliminat pentru o lovitura cu pumnul. Anterior, din minutul20, gazdele avusesera si un cartonas galben. Ransom a marcat singurul eseu al meciului, la chiar prima actiune.

Worcester s-a impus nescontat acasa,31-23 cu Sale Sharks.  Kirwan, Hoogard si Pennel au marcat pentru razboinici, iar la rechini s-au remarcat Seymour,Taylor si Haley,ultimul cu doua incercari. Vadim Cobilas a fost titular ca pilier dreapta, la echipa oaspete.

Bath a pierdut acasa cu London Wasps,24-18. Homer a reusit un eseu,dupa care, la ultima faza, Mali a mai punctat cu o incercare echivalenta cu bonificatia defensiva. Londonezii sunt la a doua victorie consecutiva pe teren strain. Incercarile lor au fost semnate de Halay,doua si McIntyre.

London Irish a pierdut acasa cu Exeter,scor 22-15. Treviranus a marcat pentru gazde incercarea cu care s-a deschis scorul, dar Exeter a fost mai experimentata. Vizitatorii au marcat si un eseu, prin Lewis.

Newcastle s-a impus dramatic cu 26-25 in meciul cu Northampton, dupa ce la pauza a avut 20-11. Tait si Harris au culcat balonul in terenul oaspetilor in timp ce Gibson a facut acelasi lucru pentru Saints, in primul mitan. Oaspetii au dominat partea secunda si au inscris doua incercari prin Dickson, insa Goode, prin doua penalitati,dusese diferenta la 15 puncte inca din start.

In aceasta runda s-au acordat un bonus ofensiv (Sale Sharks) si patru bonusuri defensive (Leicester, Bath, London Irish si Northampton).

Clasament:
1.Saracens 49
2.Exeter 45
3.London Wasps 37
4. Harlequins 37
5. Leicester 35
6.Northampton 32
7.Sale Sharks 31
8.Gloucester 29
9. Bath 23
10.Newcastle 20
11.Worcester Warriors 18
12.London Irish 13

FOTO: gloucestercitizen.co.uk

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile