Saracens, punctaj maxim dupa doua etape in Aviva Premiership

Saracens, punctaj maxim dupa doua etape in Aviva Premiership.

In Aviva Premiership au avut loc partidele din etapa a II-a, Saracens fiind liderul la zi al competitiei dupa cea de-a doua victorie obtinuta cu punct bonus ofensiv chiar pe terenul lui Exeter, un alt succes in deplasare, cu aceeasi valoare trecandu-si in cont London Wasps care s-a impus pe Welford Road in fata lui Leicester Tigers.

Si in acest sezon, Saracens pare de neoprit in drumul catre un nou titlu de campioana, de acesta data londonezii castigand clar pe terenul lui Exeter Chiefs,nimeni alta decat finalista editiei trecute, rezultat 34-13. Alex Lozowski, Sean Maitland dubla, Jackson Wray si Ben Spencer au fost autorii eseurilor invingatorilor, reusita de onoare a gazdelor avandu-l ca autor pe Luke Dickie-Cowan.

Tot patru incercari a marcat si London Wasps pe terenul lui Leicester Tigers, autori Chris Wade, Guy Thompson, Sam Jones si Jimmy Gopperth pentru o victorie cu rezultatul de 34-22, in aceste conditii, desi au avut doua finalizari in terenul de tinta advers prin Locky McCaffrey si Ed Slater, tigrii nu s-au ales nici macar cu bonificatia defensiva.

Rezultatul etapei l-a reusit Bath care a trecut de Newcastle cu rezultatul de 58-5, nu mai putin de sapte eseuri fiind reusite de catre invingatori prin Matt Banahan, Samesa Rokoduguni dubla, Kane Palma-Newport, Dave Attword dubla si Elliott Stooke, pentru Falcons singura incercare purtand semnatura lui Ally Hogg.

Chiar daca raportul eseurilor a fost egal, 1-1, Sale Sharks a invins-o pe Harlequins cu rezultatul de 19-10, cele doua reusite in terenul de tinta fiind trecute in contul lui David Seymour, respectiv Chris Robshaw. Decisive in stabilirea invingatoarei au fost tentativele de tinta , Dan Mugford concretizand o transformare si patru lovituri de pedeapsa.

Worcester si Gloucester au remizat, 23-23, chiar daca Warriors au marcat trei eseuri fata de cele doua ale vizitatorilor, insa Greig Laidlaw prin eficienta din fata butului advers a suplinit acest ecart, in timp ce nou-promovata Bristol a pierdut pe propriul teren in partida cu Northampton, rezultat 32-10, George North, Luis Picamoles, Ken Pisi si Mike Haywood asigurand invingatorilor bonsul ofensiv.

Clasament:
1.Saracens-10p
2.Bath-9p
3.Wasps-9p
4.Northampton-6p
5.Sale Sharks-5p
6.Leicester Tigers-5p
7.Gloucester-4p
8.Harlequins-4p
9.Newcastle-4p
10.Worcester-2p
11.Bristol-1p
12.Exeter-1p

FOTO: zimbio.com

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile