Steaua a castigat Memorialul Eroii Revolutiei

Steaua a castigat Memorialul Eroii Revolutiei

Echipa militara s-a impus in finala mare a Memorialului Eroii Revolutiei in fata selectionatei Armatei Britanice si a castigat competitia.

Ros-albastrii au castigat cu 19-15, dupa un meci echilibrat. MVP-ul turneului a fost Danut Dumbrava care a marcat 16 puncte in finala.

Fara mai multi titulari, Farul Constanta a pierdut si cel de al doilea meci. Selectionata Armatei Franceze a invins Farul cu 23-30.

„Sunt fericit din mai multe motive: organizarea turneului a fost buna, Steaua a castigat turneul, feedback-ul delegatiilor straine a fost excelent din punct de vedere al ospitalitatii si al organizarii si nu in ultimul rand deoarece am reusit sa aducem valoare adaugata acestui Memorial, atat din perspectiva echipelor participante cat si pe plan organizatoric.
Nu ne vom opri aici, vom incerca an de an sa venim cu ceva nou, cu ceva in plus, iar acest Memorial sa fie unul de referinta pentru cluburile de la noi din tara. Nu in ultimul rand doresc sa le multumesc celor implicati in organizarea acestui turneu: CSA Steaua, FRR si partenerilor”, a declarat Bobby Durbac pentru FRR.ro .

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile