Succes obtinut pe final de CS Navodari la Suceava

In etapa a XVII-a din Divizia Nationala de Seniori la Suceava, gazdele CSM Bucovina au avut puterea de a reveni dar la final efortul depus si-a spus cuvantul si mult mai valoroasa CS Navodari s-a impus cu rezultatul de 32-22.

CS Navodari a trecut la conducere in minutul 11 dupa eseul lui Nita, transformat de Trandafir, dar liderul marcatorilor de puncte din tabara sucevenilor, Scolobiuc a restabilit egalitatea, acesta dupa o finalizare in terenul de tinta, afirmandu-se si din fata butului advers.

Pana la pauza elevii lui Cornel Suciu s-au desprins la o diferenta de 12 puncte, cu doua eseuri avandu-i ca autori pe Grigoras si Perju, o incercare fiind transformata de Trandafir, iar ecartul a crescut si dupa reluare cand acelasi Trandafir a concretizat o lovitura de pedeapsa.

Din minutul 47 initiativa a trecut de partea trupei lui Constantin Vlad, eseurile lui Constantineanu si S.Stefaroi, respectiv o transformare a lui Scolobiuc aducandu-i pe suceveni la trei puncte de CS Navodari, oaspetii fiind nevoiti sa evolueze in 14 jucatori dupa cartonasul galeben incasat de Papaiane.

Bucovina Suceava a profitat de superioritatea numerica si Scolobiuc a egalat din lovitura de pedeapsa, replica navodarenilor insa nu a intarziat si Trandafir a readus la doar patru minute distanta avanatajul de partea trupei de la malul marii.

Pe final greselile din tabara gazdelor au fost speculate de vizitatori si Croitoru a marcat un ultim eseu, transformat de Trandafir, astfel ca CS Navodari s-a impus la Suceava obtinand si punctul bonus ofensiv.

In ultima etapa a sezonului regulat, CS Navodari va evolua pe propriul teren cu RCM Galati iar Bucovina Suceava pe terenul celor de la Stiinta Petrosani.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile