Timișoara câștigă clar la Cluj

U Cluj - Timișoara.

În primul meci după pauza competițională, Timișoara s-a impus clar la Cluj cu scorul de 48-7. Bănățenii au marcat șapte eseuri.

Partida a debutat cu eseul lui Rupanu din minutul doi, transformat de Jipa. Timișorenii au pus din nou puncte pe tabelă prin centrul Tevita Manumua, în minutul 15.

Rupanu a primit galben, la jumătate primei reprize, pentru greșeli tehnice repetate.

Deși în inferioritate numerică, vicecampionii au marcat alte trei puncte prin lovitura de pedeapsă a lui Jipa.

Cu trei minute înainte de pauză, noul jucător al Timișorenilor, Tiqe Iliesa a marcat un nou eseu, Jipa a transformat și a stabilit scorul pauzei. Cluj 0, Timișoara 22.

Repriza secundă a debutat cu un nou eseu marcat de un jucător transferat în această vară, închizătorul Etonia Saukuru, transformat tot de Jipa.

Centrul sosit de la Baia Mare, Jgerenaia Khvicha, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu eseul din minutul 54. Încercarea a fost transformată de mijlocașul la deschidere Dănuț Jipa..

Stephen Shennan a semnat o nouă încercare în minutul 65.

Cu nouă minute înainte de final, tânărul David Trăușan a reușit ultimul eseu pentru Timișoara. A transformat din nou același Jipa.

Clujenii au marcat singurul eseu în ultimul minut de joc prin pilierul Paul Petucher, iar Ionuț Mazăre a adus și cele două puncte adiționale aferente transformării.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile