Timisoara Saracens incepe asaltul catre Challenge Cup

Sambata, 13 ianuarie 2018, la Batumi pe Rugby Arena, campioana en-titre, Timisoara Saracens, va disputa prima mansa a dublei programate in cadrul European Rugby Continental Shield impotriva celor de la RC Batumi, cea care va decide calificarea in semifinalele competitiei.

RC Batumi nu este o necunoscuta pentru timisorenii care au jucat chiar in ultima etapa a fazei grupelor pe terenul gruzinilor, care atunci s-au impus cu rezultatul de 20-17, o victorie importanta pentru acestia, care le-a asigurat prezenta in Play-Off, anterior avand doar un succes, cu Heidelberg RK si doua infrangeri pe terenurile echipelor Rovigo, respectiv Viadana.

Vicecampioana Georgiei, care ii are in componenta pe Giorgi Tkhilaishvili sau Lasha Khmaladze, ambii jucatori de echipa nationala se afla pe pozitia a cincea in competitia interna si impotriva banatenilor nu vor putea conta pe Beka Urjukashvili, in timp ce antrenorul Davit Gugushvili spera sa poata fi refacuti alti trei componenti de baza ai celor de la RC Batumi, Beka Mamrikashvili, Bekhva Kobakhidze si Beka Toradze.

Timisoara Saracens s-a calificat in aceasta faza a European Rugby Continental Shield de pe prima pozitie in Grupa A, cu trei victorii si o infrangere, echipele invinse fiind Padova, CDU Lisabona si Calvisano. In situatia in care timisorenii vor trece de RC Batumi, pentru calificarea in Challenge Cup ar urma sa intalneasca invingatoarea dublei manse dintre Heidelberg RK si Calvisano.

Conform programarii fazei de Play-Off de catre forul care patroneaza aceasta competitiei, EPCR, Timisoara Saracens are astfel o oportunitate importanta de a disputa finala Continental Shield, in cealalta semifinala urmand sa se confrunte cele doua reprezentate al Rusiei, Yenisey si Krasny Yar.

Programul fazei de Play-Off a European Rugby Continental Shield arata astfel:

Play-Off, Etapa 1
13.01.2018-Tur
RC Batumi-Timisoara Saracens, Rugby Arena, Batumi
Heidelberger RK-Pataro Rugby Calvisano, Sportzentrum Süd, Heidelberg
20.01.2018-Retur
Timisoara Saracens-RC Batumi, Cluj Arena, Cluj
Pataro Rugby Calvisano v Heidelberger RK, Pata Stadium, Calvisano (15.00)

Play-Off,Etapa 2, semifinale
31.03.2018 / 01.04.2018
Krasny Yar RC-Yenisey STM
RC Batumi sauTimisoara Saracens- Heidelberger RK sau Pataro Rugby Calvisano
14.04.2018
Krasny Yar RC-Yenisey STM (order to be designated by EPCR)
21/22.04.2018
RC Batumi sau Timisoara Saracens-Heidelberger RK sau Pataro Rugby Calvisano

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile