Timisoara Saracens va intalni pe Calvisano in calificarile pentru Challenge Cup

Timisoara Saracens va intalni pe Calvisano in calificarile pentru Challenge Cup.

European Professional Club Rugby (EPCR) forul care organizeaza competitiile europene inter-cluburi, a stabilit programul de desfasurare a fazei Play-Off-ului calificarilor in European Rugby Challenge Cup sezonul 2016-2017.

Astfel in Play-Off vor participa Timisoara Saracens si Rovigo Rugby, ambele calificate in urma castigarii celor doua grupe din prima faza a competitiei, respectiv Calvisano Rugby, campioana en-titre din Italia si Yenisey Krasnoyarsk, rusii in urma parcursului bun din acest an in European Rugby Challenge Cup.

Desi in discutie a fost prezenta campioanei Rusiei, Krasny Yar Krasnoyarsk, EPCR a luat in considerare rezultatele obtinute de Yenisey, astfel ca alb-verzii vor participa in urmatoarea editie a calificarilor in cea de-a doua competitie ca valoare din rugbyul la nivel de cluburi de pe batranul continent. Pentru a ajunge pe tabloul principal al European Rugby Challenge Cup, campioana Romaniei, Timisoara Saracens va disputa o dubla mansa cu cei de la Rugby Calvisano, o echipa pe care o cunoastem bine in urma confruntarilor din editiile anterioare cu Lupii Bucuresti, in prezent aici evoluand internationalii romani Florin Vlaicu si Florin Surugiu.

Timisoara Sarcens a trecut fara emotii de faza grupelor in care a inregistrat patru victorii in tot atatea partide disputate, cu trei puncte bonus ofensiv, in timp ce Calvisano este in momentul de fata liderul din Campionato Eccellenza cu 11 succese obtinute dupa 12 etape disputate.

Programul partidelor:
Mansa tur:
9 aprilie 2016, Stadio Mario Battaglini: Rovigo-Yenisey
9 aprilie 2016, Stadion Dan Paltinisanu: Timisoara Saracens – Rugby Calvisano

Mansa retur:
23 aprilie 2016: Soci: Yenisey-Rovigo
23 aprilie 2016, Stadio Peroni: Rugby Calvisano – Timisoara Saracens

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile