Tricoul nationalei a fost vandut la licitatie in scopuri caritabile

Tricoul nationalei a fost scos la licitatie in scop caritabil.

Fundatia Hospice Casa Sperantei organizeaza de 11 ani balul caritabil Edelweiss pentru strangere de fonduri pentru persoanele diagnosticate cu o boala incurabila. Editia de anul acesta a avut loc la hotelul Radisson din Bucuresti, iar tema evenimentului a fost “A night with the stars”. Printre invitati s-au numarat fete regale, personalitati si celebritati.

Federatia Romana de Rugby a scos la licitatie un tricou cu semnaturile lotului care a reprezentat Romania la Cupa Mondiala de Rugby din Noua Zeelanda de anul acesta. Acesta, pe langa restul obiectelor scoase la licitatie au strans impresionanta suma de 82.500 euro, bani care vor ajuta persoanele diagnosticate cu o boala incurabila sa aiba dreptul la ingrijire de calitate si o viata fara durere in demnitate pana in ultima clipa a vietii.

Obiecte licitate:
–       Un rol in ultimul film a lui Kevin Costner oferit de producatorii Hatsields and The McCoys.
–       Excursie VIP la Hollywood si Universal Studios oferita de Perfect Tour.
–       Bilete VIP pentru GrandPrix-ul Spaniei la Formula 1 si acces la boxe si posibilitatea de a intalnii pilotii oferite de Fundatia Vodafone.
–       O mult ravnita bicicleta Brompton si o plimbare cu Dragos Bucurenci, un mare fan al acestei biciclete.
–       Discul de platina original al celebrei cantarete INNA, un disc unicat si foarte valoros care a fost insa donat cu multa bucurie de INNA pentru sustinerea Hospice.
–       Un weekend de lux in Sinaia la Vila Poem Boem, vestimentatie pentru Domn si Doamna din partea Tudore Personal Tailor si Cosmina Englizian si posibilitatea de a folosi pentru weekend ultimul model de BMW seria 6 pentru o calatorie cu stil oferit de Villa Poem Boem, Restaurantul KUIB si BMW.
–       Lectii de tenis cu jucatorul numarul unu de tenis al Romaniei si capitanul echipei de Cupa Davis, Dl. Victor Hanescu.
–       Un pachet de licitatie “Rege si Regina la Castelul Bran” care include, cina privata dupa ora 12.00 si servicii VIP.
–       Un weekend la resedinta  MS Printul Charles al Marii Britanii si o cina cu Contele Kalnocky.
–       Un portret facut de celebrul artist roman, Valeriu Mladin.
–       Un tricou al Federatiei Romane de Rugby, semnat de membrii echipei nationale romane participante la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile