Trofeul Titi Cocor

Meciuri disputate la Trofeul Titi Cocor

Federatia Romana de Rugby a organizat duminica 10 aprilie prima etapa a Turneului Regional de Minirugby.

Trofeul Cocor Titi Constantin a adunat la start 15 echipe de club, care au participat la cele trei categorii de varsta: U10, U12, U14.
La competitia celor mai mici, castig de cauza au avut jucatorii clubului CSS 3 CSA Steaua, care au castigat finala cu RC Pantelimon cu 3-1 (la eseuri). Pe locul trei a terminat echipa CS Joita-07.

La U12, in finala s-au intalnit CSO Pantelimon si CS Joita-07, victoria revenind echipei Pantelimon cu 9-1 (la eseuri). Celelalte echipe din clasament in ordinea ierarhiei finale au fost: CSS 3 CSA Steaua, CS Triumf si CC Buftea.

La cea mai disputata categorie – U14, cele sapte echipe inscrise in competitie au oferit meciuri foarte spectaculoase, spre deliciul publicului destul de numeros prezent pe stadionul Arcul de Triumf din Capitala.
Iata rezultatele consemnate in meciurile finale de clasament la categoria U14: pentru locurile 5-6 RC Select – CS Buftea: 0-6; pentru locurile 3-4 CS Triumf – RC Flamingo: 0-4; pentru locurile 1-2 CSS 3 Steaua – CSO Pantelimon: 5-2.

Trofeele

Locul I la cele trei categorii de varsta a intrat in posesia Cupei Turneului Regional de Minirugby – cupa transmisibila care va fi adusa la etapa urmatoare de formatia care a cucerit-o (la finalul competitiei echipa care acumuleaza cele mai multe victorii pastreaza cupa).
Locurile 1-3 la fiecare categorie au primit cupe personalizate cu Trofeul Titi Cocor, iar toate echipele au primit diplome si baloane din partea FRR.

Etapa a II-a Turneului Regional de Minirugby se va desfasura vineri 15 aprilie, sub denumirea de Trofeul Dumitru Zamfir (Bombi).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile