Universitatea Ecologica Bucuresti participa la Campionatul European Universitar de rugby 7 de la Coimbra

Universitatea Ecologica Bucuresti va participa in aceste zile, intre 25 si 27 iulie la Campionatul European Universitar de Rugby 7 editia 2018 ce va avea loc in Portugalia, la Coimbra. Reprezentanta Romaniei va evolua in competitie alaturi de echipele unor centre universitare din din Italia, Georgia, Franta, Rusia, Portugalia si Spania.

La Coimbra, Universitatea Ecologica va fi condusa de pe banca tehnica de Alexandru Lupu, antrenorul echipei nationale de rugby 7 feminin. „Stim ca va fi o competitie foarte puternica, la echipele pe care le vom intalni evoluand jucatori ce participa cu echipele lor nationale in Grand Prix Series, chiar si in HSBC World Rugby Sevens Series. Ne asteptam la meciuri putrenice si daca nu am reusit ca pana acum sa urcam mai sus de locul patru, ne dorim ca in acest an sa reusim sa saltam pe podium, sa facem o performanta mai buna”, a declarat acesta.

Competitia va debuta pe 25 iulie, iar meciurile vor avea loc pe CUS Main Stadium, ordinea partidelor urmand a fi stabilita maine, 24 iulie, in cadrul sedintei tehnice.

Lotul Universitatii Ecologice Bucuresti arata astfel: Alexandru Tigla si Ionut Balaban (CSM Baia Mare),  Daniel Boicu,  Marius Chiriac si Raoul Paxaman (CNOPT), Alexandru Porojan (Steaua), Cosmin Iliuta si George Croitoru (CSM Bucuresti), Antonio Savu si Dan Carlescu (CS Dinamo), Ionut Coman (Tomitanii), Ionita Nistor (CS Stiinta Petrosani)
Staff: Alexandru Lupu, Manager: Stefan Acsinte, Sef delegatie Marius Ulareanu, Doctor:Cristi Staicu

Campionatul European Universitar de Rugby 7 a debutat in anul 2007 cand a fost organizat la Grenoble pentru ca apoi acesta sa se dispute an de an la Roma, Bristol, Cordoba de doua ori, Lille, Sofia, Rotterdam, Godollo, Rijeka, Milano si acum, Coimbra.

La editia trecuta a Campionatului European Universitar de rugby 7, ce a avut loc la Milano, in Italia, Romania a fost reprezentata tot de Universitatea Ecologica Bucuresti care a terminat competitia pe locul 4. Titlul de campioana a revenit Universitatii Nationale din Georgia, care, in finala, a dispus cu 25-0 de Universitatea Kuban din Rusia.

 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile