Victorii la scor ale favoritelor in Americas Rugby Championship

In etapa a doua din Americas Rugby Championship, in cele trei partide disputate s-au consemnat tot atatea victorii ale gazdelor, Argentina XV, Statele Unite si Canada trecandu-si in cont succese cu bonus ofensiv, pumele sud-americane si vulturii aflandu-se in fruntea clasamentului cu cate noua puncte acumulate.

Pe Estadio Villa Mitre din Bahia Blanca reprezentativa secunda a pumelor, Argentina XV, condusa de Felipe Contepomi a castigat cu rezultatul de 57-12 in fata Uruguayului, dupa nu mai putin de noua eseuri marcate. Sebastian Cancelliere a semnat un  hat-trick, Santiago Montagner o dubla, restul incercarilor avandu-i ca autori pe  Domingo Miotti, Marcelo Brandi, Santiago Alvarez si Fernando Luna.

Pentru Uruguay cate o incercare au marcat Santiago Arata si Juan de Freitas, in acest moment Los Teros avand un singur punct acumulat in clasament ca urmare a bonusul defensiv din partida pierduta de asemenea , in prima etapa, pe terenul Statelor Unite.

Round Rock din Texas a fost gazda partidei dintre Statele Unite si Brazilia, vulturii impunandu-se cu rezultatul de 51-3. Spike Davis, JP Eloff, Tony Lamborn dubla,Cameron Dolan, Mike Te’o, Bryce Campbell si Peter Tiberio au marcat eseurilor invingatorilor, punctele de onoare ale brazilienilor fiind reusite de Moiese Duque din lovitura de pedeapsa.

Invinsa in etapa inaugurala de Argentina XV, Canada a castigat pe Westhills Stadium in fata celor din Chile, rezultat 36-15. Hat-trick-ul lui Taylor Paris repsetiv reusitele jucatorilor George Barton si Dan Moor au asigurat frunzei de atat bonusul ofensiv, in contul sud-americanilor o incercare izbutind Rodrigo Fernandez.

Clasament:
1.Argentina XV-9(+59)
2.Statele Unite-9(+54)
3.Canada-5p
4.Brazilia-4p
5.Uruguay-1p
6.Chile-0p

FOTO: Gaspa Fotos

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile