Wasps – Welsh, 29-19, in derby-ul londonez

Aviva Premiership.

London Wasps s-a impus cu scorul de 29-19 in derby-ul londonez pe care l-a programat runda a saptea din Aviva Premiership, in fata celor de la London Welsh.

Aripile Wade si Vamdell au fost oamenii cheie, fiecare reusind cate doua eseuri pentru invingatori. MacKenzie si Montanella au marcat incercari pentru oaspeti. Pilierul roman Paulica Ion a fost titular pe post de pilier dreapta, fiind pastrat in teren pe durata celor 80 de minute.

Cealalta formatie londoneza, Irish, a pierdut in ultimul minut meciul de pe teren propriu, 31-28, contra celor de la Harlequins. Armitage a marcat primul eseu pentru gazde, insa oaspetii, mult mai experimentati, au culcat balonul de trei ori in terenul advers de tinta, prin Care, Williams si Carsson. Eseul decisiv a fost marcat in minutul 80. La pauza, tabela a indicat egalitate, 16-16.

Gloucester a castigat un meci foarte important, 27-21 contra celor de la Leicester, pe teren propriu. Qera, Sharples si Burns au marcat eseurile castigatorilor, in timp ce pentru oaspeti au semnat incercari Hamilton, dar si un eseu de penalitate.

Saracens a castigat si ea greu, pe terenul lui Northampton, cu 16-6. Singura incercare a partidei i-a apartinut lui Goode, in minutul 26.

Meciul dintre Bath si Exeter a fost unul foarte echilibrat. Finalmente, gazdele s-au impus cu 23-15, dupa trei incercari ale lui Williams, Eastwood si Louw. Oaspetii au avut si ei in cont doua eseuri, marcate de Sturgess si Mieres.

Worcester s-a impus in fata lanternei rosii, Sale Sharks, cu scorul de 23-16, dupa un meci in care fiecare echipa a avut cate doua eseuri. Cueto si MacLeod, pentru oaspeti, Lemi si Goode, pentru gazde. La tentativele de tinta, „razboinicii” au stat insa mai bine. Pilierul moldovean, Vadim Cobilas, a fost introdus pe teren in echipa oaspete, in prelungirile jocului, cand „rechinii” cautau eseul egalizator.

Clasament AVIVA Premiership.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile