Workshop de comunicare si marketing organizat de FRR pentru cluburile de rugby

Federatia Romana de Rugby organizeaza luni, 4 august 2014, la sediul sau, un al doilea workshop de comunicare si marketing destinat echipelor participante in SuperLiga CEC Bank, Divizia Nationala de Seniori si nu numai.

Intrucat cluburile de rugby din Romania isi doresc mai multa vizibilitate, FRR a raspuns acestui demers oferind informatii specifice si consultanta in cazul implementarii unor proiecte in acest sector. Un astfel de workshop a mai avut loc in primavara lui 2014, intalnirea cu profesionisti ai domeniului dovedindu-se atat utila, cat si edificatoare pentru participanti.

„Pe principiul conform caruia mai bine inveti omul sa pescuiasca, in loc sa-i dai un peste, am decis sa punem la dispozitie cluburilor de rugby instrumentele pentru o buna comunicare si promovare. Unele dintre cluburi au constientizat deja importanta comunicarii in activitatea lor, mai ales latura sa practica de atragere de fonduri si, cu ajutorul cunostintelor de la intalnirea precedenta, au facut deja progrese notabile. Lor le urmeaza incetul cu incetul si celelalte cluburi care incep sa impartaseasca viziunea de „rugby” ca produs vandabil. Departamentul de Comunicare, marketing si organizare de evenimente al FRR si-a propus sustinerea prin toate mijloacele a acestor initiative de comunicare la nivel profesionist. Participantii se vor intalni cu cei mai buni specialisti in diverse tipuri de comunicare, vor invata principii de baza si tehnici pentru fiecare dintre acestea si vor avea ocazia de a lamuri chestiuni punctuale si cazuri particulare. Eficienta acestor workshop-uri, deja demonstrata, se va reconfirma in timp pentru fiecare dintre ei.” a declarat Lucian Lorin, Directorul Departamentului de Comunicare, Marketing si Organizare de evenimente al FRR.

Programul evenimentului de luni, unde sunt invitati atat reprezentantii cluburilor doritoare, cat si jucatori de rugby, va fi:

10.00 – 10.30 – Cum putem vinde rugbyul – speaker Bobby Durbac, General Manager Durby Sport Marketing
10.30 – 11.00 – Imaginea rugbyului pe sticla – speaker Alex Roman, Jurnalist TVR
11.00 – 11.30 – Importanta continutului. Ce este stire si ce nu – speaker Alex Giboi, Director General Agentia Nationala de Presa AGERPRES
11.30 – 12.00 – RUGBY – Comunicare institutionala – speaker Mirel Palada, Purtator de cuvant Guvernul Romaniei
12.00 – 12.30 – Pauza
12.30 – 13.00 – Social media si Rugby – speaker Cristian China Birta (Chinezu), Blogger
13.00 – 13.30 – Importanta imaginii in media – speaker Cristi Cretu, Profesor Scoala de Televiziune Tudor Vornicu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile