Agronomia invingatoare atat la senioare, cat si la junioare in etapa I a CN Rugby 7 feminin

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu s-au disputat partidele contand pentru prima etapa a Campionatului National de Rugby 7 feminin, senioare si junioare, in ambele competitii impunandu-se CS Agronomia Bucuresti la mare lupta cu CS Politehnica Iasi.

Ca si in sezonul precedent, la senioare, lupta pentru castigarea etapei s-a dat intre CS Agronomia Bucuresti si CS Politehnica Iasi, cu iesencele in postura de campioane en-titre. Prima partida a revenit fetelor antrenate de Neculai Tarcan, rezultat 26-17. Poli Iasi a condus la pauza cu 21-7, apoi s-a desprins la 26-7, dar CS Agronomia a revenit si astfel a strans rezultatul. Maria Atomi doua eseuri, Alisa Uliankina si Loredana Juncanariu au marcat eseurile invingatoarelor, pentru bucurestence reusitele fiind semnate de Nicoleta Drilea, Emilia Vizitiu si Natalia Mazur.

A doua partida dintre cele doua echipe a inceput cu CS Agronomia mult mai decisa sa obtina victoria, iar Natalia Mazur si Olga Surkova au batut in doua randuri defensiva iesencelor care pana la pauza au replicat prin Maria Atomi. Dupa pauza, tot Natalia Mazur si Olga Surkova au marcat eseuri pentru CS Agronomia, Kristina Katilova de partea Politehnicii si astfel prin victoria la o diferenta mai mare elevele lui Alexandru Marin s-au impus in aceasta etapa.

Chiar daca ca si in sezonul trecut Universitatea Cluj nu a reusit sa obtina vreo victorie in fata principalelor favorite, merita subliniat efortul ardelencelor Bianca Crisan, Adriana Popescu sau Irina Harjete care in prima partida impotriva Politehnicii Iasi au facut poate cel mai bun meci din ultimul timp cu un 0-0 surprinzator la pauza.

La junioare, CS Agronomia Bucuresti si CS Politehnica Iasi au castigat cele doua grupe astfel ca au disputat finala, una in care raportul eseurilor marcate a fost de 2-1 in favoarea bucurestencelor, Ana Leca si Ana Maria Nanu respectiv Daniela Glodeanu fiind autoarele incercarilor. Pe pozitia a treia s-a situat RC Ariesul, Daniela Milicu si Elena Dragan fiind un pericol continuu pentru apararile adverse.

Rezultatele primei etape:
Senioare:
CS Agronomia-CSU Cluj 41-0
CS Poli Iasi-CS Agronomia 26-17
CSU Cluj-CS Poli Iasi 0-21
CSU Cluj-CS Agronomia 0-52
CS Agronomia-CS Poli Iasi 24-12
CS Poli Iasi-CSU Cluj 50-0

Clasament: 1.CS Agronomia-10p, 2.CS Poli Iasi-10p, 3.CSU Cluj-4p
*CS Agonomia s-a clasat pe prima pozitie datorita victoriei la o diferenta mai mare in partida cu CS Poli Iasi.

Echipa castigatoare a etapei: Cristina Popescu, Victoria Morozan, Natalia Mazur, Emilia Vizitiu, Anastasia Bardika, Nicoleta Drilea, Mihaela Artic, Ioana Pavaloaia, Diana Loghin, Olga Surkova, Diana Calinoiu

Junioare:
RC Gringos-CSM Pascani 0-19 (Grupa A)
RC Ariesul-CSS Unirea Iasi 41-0 (Grupa B)
CS Poli Iasi-RC Gringos 41-0 (Grupa A)
CS Agronomia-RC Ariesul 26-0 (Grupa B)
CSM Pascani-CS Poli Iasi 0-36 (Grupa A)
CSS Unirea Iasi-CS Agronomia 0-32 (Grupa B)

Clasamente:
Grupa A: 1.CS Poli Iasi-6p, 2.CSM Pascani-4p, 3.RC Gringos-2p
Grupa B: 1.CS Agronomia-6p, 2.RC Ariesul-4p, 3.CSS Unirea Iasi-2p

Partida locurilor 5-6: RC Gringos-CSS Unirea Iasi 14-10
Partida locurilor 3-4: RC Ariesul-CSM Pascani 29-5
Partida locurilor 1-2: CS Agronomia-CS Poli Iasi 12-5

Clasament etapa: 1. CS Agronomia-10p, 2.CS Poli Iasi-8p, 3.RC Ariesul-6p, 4.CSM Pascani-4p, 5.RC Gringos-3, 6.CSS Unirea Iasi-2p
*Pentru alcatuirea clasamentului de etapa se acorda puncte bonus

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile