Alin Petrache: Nu am legatura cu scandalul din club

Alin Petrache

Alin Petrache

Presedintele Federatiei Romane de Rugby  doreste sa clarifice unele informatii eronate aparute in ultima vreme in presa.
Va redam integral declaratia presedintelui FRR, Alin Petrache, pentru www.frr.ro:

“Saptamana trecuta au aparut, in mai multe ziare, informatii ca as fi fost implicat intr-un scandal dintr-un club bucurestean. Observ ca articolele ulterioare in care se specifica foarte clar ca nu este vorba de persoana mea ci de fratele meu nu au fost suficiente.
Tin sa precizez foarte clar ca nu a fost vorba vreo secunda de implicarea mea in acel scandal. Totul s-a nascut din goana presei dupa senzational, la care s-au adaugat informatii trunchiate. Nu am fost in acel club in acea seara pentru ca nu frecventez astfel de localuri. Persoana cu numele Petrache implicata in acest caz este fratele meu, Dan. Nimeni nu a putut demonstra prezenta mea in acel club, in acea seara sau cu vreo alta ocazie. Nu mi se pare corect sa fiu judecat pentru faptele fratelui meu. La fel de regretabil este acest scandal care a avut loc intre fosti si actuali sportivi. Este un comportament cu care nu sunt de acord. Personal, am fost foarte dezamagit de atitudinea fratelui meu.”

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile