Andrei Gorcioaia si Valentin Poparlan se alatura Stejarilor pentru meciul cu Samoa

Nationala de rugby a Romaniei va disputa doua meciuri test World Rugby in luna noiembrie a acestui an. Stejarii vor intalni la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf, pe 18 noiembrie, Samoa si pe 25 noiembrie, Tonga. Ambele partide vor incepe la ora 18:00. In vederea disputarii primei partide, cu Samoa, antrenorul Lynn Howells a stabilit un lot de 30 de jucatori, din care 16 formeaza pachetul de inaintare si 14 sunt jucatori de treisferturi. Lotului anuntat initial se vor alatura jucatorii Andrei Gorcioaia si Valentin Poparlan, in schimb Viorel Lucaci si Daniel Plai nu se vor mai regasi in lot din cauza accidentarilor pe care le-au suferit in meciurile disputate cu formatii lor de club in prima etapa a Cupei Romaniei.

Din jucatorii convocati, cei mai multi provin de la campioana Romaniei, Timsioara Saracens – 8 jucatori, 5 sunt de la Steaua, 5 de la CSM Stiinta Baia Mare, 4 de la CSM Bucuresti si 2 de la Dinamo. Din jucatorii convocati, 6 joaca in Franta.

Echipa se va reuni pe 12 noiembrie la sediul Federatiei Romane de Rugby, urmand sa se antreneze pe terenul de la Stadionul Arcul de Triumf.

Lotul convocat pentru meciul test cu Samoa:
PILIERI: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Alexandru Gordas (CSA Steaua), Andrei Ursache (Carcassonne), Ionel Badiu (Timisoara Saracens), Mihaita Lazar (Castres)
TALONEURI: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Ovidiu Cojocaru (Baia Mare)
LINIA A DOUA: Johannes Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Colomiers), Ionut Muresan (Timisoara Saracens), Valentin Poparlan (Timisoara Saracens)
LINIA A TREIA: Cristi Chirica (Stiinta Baia Mare), Vlad Nistor (Albi), Mihai Macovei (Colomiers), Stelian Burcea (CSM Bucuresti), Andrei Gorcioaia (Massy)
MIJLOCASI LA GRAMADA: Florin Surugiu (CSA Steaua ), Tudorel Bratu (CS Dinamo), Valentin Calafeteanu (CSM Bucuresti)
MIJLOCASI LA DESCHIDERE: Florin Vlaicu (CSA Steaua), Samoa Luke (Timisoara Saracens)
CENTRI: Jack Umaga (Timisoara Saracens), Paula Kinikinilau (CSM Bucuresti), Sione Fakaosilea (Stiinta Baia Mare)
ARIPI: Ionut Dumitru (CSA Steaua), Jack Cobden (CSM Bucuresti), Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens), Fili Lomani (Dinamo)
FUNDASI: Sabin Stratila (CSA Steaua), Marius Simionescu (Timisoara Saracens)
STAFF: Lynn Howells (antrenor principal), Massimo Cuttitta (antrenor inaintare), Rob Moffat (antrenor treisferturi), Olivier Rieg (preparator fizic)

Romania se afla pe locul 15 in ierarhia World Rugby, in timp ce viitoarele adversare ocupa locul 16 – Samoa, respectiv 13, Tonga .

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile