Antrenorul Lynn Howells a stabilit lotul largit al Romaniei pentru World Rugby Nations Cup

Antrenorul Lynn Howells a stabilit lotul largit al Romaniei pentru World Rugby Nations Cup.

Nationala de rugby a Romaniei se pregateste pentru participarea la World Rugby Nations Cup, care va avea loc la Bucuresti, intre 9 si 18 iunie, pe Stadionul National “Arcul de Triumf”. Dupa cele doua meciuri disputate de Romania A cu galezii de la Crawshays Welsh RFC, antrenorul Lynn Howells a stabilit un lot largit de 32 de jucatori din care vor ramane 27 pentru turneu.

Stejarii s-au reunit sambata 4 iunie, la Bucuresti si au efectuat deja primele antrenamente.

Lotul convocat pentru World Rugby Nations Cup:
Pilieri: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Alexandru Tarus (Beziers), Alexandru Gordas (CSA Steaua), Gigi Militaru (Timisoara Saracens), Silviu Suciu (Stiinta Baia Mare)

Tragatori: Otar Turashvili (Colomiers), Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Florin Bardasu (Stiinta Baia Mare)

Linia a doua: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Marius Antonescu (Tarbes), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Andrei Iurea (Stiinta Baia Mare), Ionut Muresan (Timisoara Saracens),

Linia a treia: Viorel Lucaci (CSA Steaua), Stelian Burcea (Timisoara Saracens), Razvan Ailenei (Stiinta Baia Mare), Dorin Lazar (Timisoara Saracens)

Mijlocasi la gramada: Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Olimpia)

Mijlocasi la deschidere: Jody Rose (Timisoara Saracens)

Centri: Jack Umaga (Timisoara Saracens), Florin Vlaicu (Calvisano), Ionut Balaban (CS Dinamo), Catalin Dascalu (CSA Steaua), Dennis Perju (L’Aquila)

Aripi: Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), Stephen Shennan (Timisoara Saracens), Ionut Dumitru (CSA Steaua), Nicolas Onutu (ROC La Voulte – Valence Fédérale 1)

Fundasi: Catalin Fercu (Timisoara Saracens), Sabin Stratila (CSA Steaua)

„Principalul obiectiv la World Rugby Nations Cup este acela de a progresa la nivel de joc, de a creste ca echipa pentru a putea incepe inca de acum pregatirea calificarii la Cupa Mondiala din 2019 si 2023. Acest turneu este foarte important pentru noi, pentru ca ne da posibilitatea sa intalnim adversari puternici si sa vedem cum se vor integra in echipa tinerii jucatori care au facut pasul spre nationala. Suntem constienti ca va fi un pic greu pentru ca echipa s-a reunit dupa aproape 3 luni si vom avea destul de putine antrenamente pana la primul meci. Pe de alta parte, doua dintre adversarele noastre au jucat in aceste saptamani, ma refer la Uruguay si Argentina XV si vor avea un mic avantaj in fata noastra”, a declarat Lynn Howells, antrenorul Romaniei.

In cadrul turneului de la Bucuresti, Romania va intalni Namibia (9 iunie), Uruguay (13 iunie) si Argentina XV (18 iunie).

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile