C.T.T.V. Galati a castigat editia a XX-a a Cupei Dunarii de Jos la rugby 7, U18

In aceste zile, Stadionul „Municipal” din Galati a fost gazda a doua competitii de rugby 7. Daca prima, „Cupa Dunarii de Jos” a reprezentat un turneu international ajuns la editia a XX-a, rezervat jucatorilor de U18, a doua, „Cupa CTTV” a bifat editia inaugurala, adresandu-se categoriei de varsta U16.

Organizat de catre Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Galati, in colaborare cu Federatia Romana de Rugby si Fundatia Sportului Galatean, „Cupa Dunarii de Jos” a reunit la start patru echipe, doua echipe din Bulgaria, RC Varna si RC Yantra Gabrvo, una din Republica Moldova, S.R. Chisinau si echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia, ce reprezinta de fapt echipa de juniori a clubului Rugby Club Municipal Galati.

In faza preliminara a competitiei, echipele au jucat intre ele, in urma rezultatelor obtinute CTTV Galati si SR Chisinau s-au calificat in finala competitiei, echipa din Galati impunandu-se cu scorul de 19 – 14. In finala mica, RC Yantra Gabrovo s-a impus cu 21-5 in fata celor de la RC Varna.

ECHIPE PARTICIPANTE :
1. C.T.T.V. GALATI
2. RC VARNA
3. S.R. CHISINAU
4. IANTRA GABROVO

Rezultate prima zi:
CTTV GALATI – RC VARNA 27-0
IANTRA GABROVO – S.R. CHISINAU 0-35
RC VARNA – S.R. CHISINAU 0-26
CTTV GALATI – IANTRA GABROVO 26-12
IANTRA GABROVO – RC VARNA 12-10
CTTV GALATI – S.R. CHISINAU 10-0

Finale:
locul 3-4      IANTRA GABROVO – RC VARNA 21-5
locul 1-2      CTTV GALATI – S.R. CHISINAU 19-14

Tot pe Stadionul ”Municipal”, s-a disputat si prima ediție a turneului de rugby în 7, pentru categorie de varsta U16 ani, Cupa ”C.T.T.V (Colegiul Tehnic Traian Vuia)”, competitie la care au participat patru echipe: CTTV 1 si CTTV 2, RC Braila si CS Scolar Tecuci. In aceasta intrecere nu s-a tinut cont de rezultate, toate formatiile participante clasandu-se pe primul loc. 

Jocurile din cadrul celor doua competiții au fost arbitrate de catre Gabriel Danaila si Cristi Boboc.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile