A cincea editie a „Cupei Regelui” la Oina va avea loc pe 13 si 14 mai, pe Stadionul National „Arcul de Triumf”

Sambata si duminica, 13 si 14 mai 2017, pe Stadionul National „Arcul de Triumf” va avea loc editia a V-a a Cupei Regelui la Oina. Evenimentul este organizat de Federatia Romana de Oina si sprijinit de Federatia Romana de Rugby si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, intrecerea anuntandu-se drept un prilej  ideal de redescoperire a valorilor romanesti.

Ziua dedicata oinei va debuta sambata, cu tragerea la sorti, la aceasta competitiei participand patru echipe Straja Bucuresti, Frontiera Tomis Constanta, Politehnica Cluj si Brigada Gheraesti, de la ora 16:00 avand loc semifinalele.

Cupa Regelui va continua si duminica, cand, de la ora 09:00 va avea loc finala mica, iar de la ora 11:00, marea finala. Intre cele doua meciuri de podium este programata o demonstratie de oina si jocuri traditionale la care vor participa numeroase personalitati. Festivitatea de premiere va incheia acesta actiune menita sa aduca in atentia tuturor sportul national, oina.

Intrarea la Cupa Regelui la Oina este libera, pe parcursul celor doua zile urmand sa aiba loc diverse activitati de initiere in oina si de practicarea unor sporturi traditionale precum turca, popicul, 9 pietre, dar si concursuri cu premii.

Evenimentul este organizat sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regele Mihai I, de catre Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului si Sportului si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Cupa Regelui deschide sezonul competitional 2017 la oina.

FOTO: ACS Frontiera Tomis Constanta Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile