Concurs de Pronosticuri in Heineken Cup

Heineken Cup.

Federatia Romana de Rugby si Sport 1 TV organizeaza in perioada 12 octombrie 2012 – 18 mai 2013, Concursul de Pronosticuri Heineken Cup.

Concursul pune la bataie premii la fiecare etapa din grupele Heineken Cup, sferturile de finala, semifinale si finala.

Concursul se adreseaza telespectatorilor Sport 1 TV si va consta din postarea de pronosticuri ale acestora, in legatura cu meciurile transmise de Sport 1 TV, cate patru pe etapa.

Modalitatea de desfasurare a concursului

Telespectatorii vor posta pe pagina de facebook a Sport 1 Romania, intr-o sectiune rezervata in exclusivitate, pronosticurile cu privire la cele patru meciuri transmise de catre Sport 1 TV, din fiecare etapa a Heineken Cup. Punctajul se va calcula in felul urmator:

Un pronostic poate fi de felul Toulon – Cardiff 25-21. Se vor acorda puncte daca telespectatorul a ghicit echipa castigatoare sau semnul corect (1, X, 2) si in functie de cat de aproape a fost de numarul punctelor marcate de fiecare echipa. Daca un telespectator a pronosticat rezultatul Toulon – Cardiff 25-21, iar rezultatul a fost 32-17, atunci se obtin 3 puncte pentru pronosticul in cazul punctelor marcate de Toulon, 6 puncte pentru pronosticul punctelor marcate de Cardiff si trei puncte pentru indicarea semnului corect. Total 18 puncte. Detaliem modalitatea de calcul a punctajului pentru pronosticurile referitoare la punctele marcate de fiecare echipa. Daca un telespectator a indicat numarul corect de puncte marcate de catre o echipa, el va obtine 10 puncte. Daca marja este de un punct, adica Toulon in cazul nostru ar fi marcat 24 sau 26 de puncte, atunci telespectatorul ar fi obtinut 9 puncte. Daca marja ar fi fost de doua puncte, toulon marcatoare a 23 sau 27 de puncte, telespectatorul ar fi adaugat 8 puncte in clasament. Un scor precis indicat de telespectator, ii poate aduce acestuia un maximum de 23 de puncte, cate 10 pentru ghicirea numarului de puncte marcat de fiecare echipa si 3 puncte, implicit, pentru indicarea corecta a semnului 1, X sau 2.

Un telespectator nu va primi puncte daca marja este de 10 puncte in dreptul unei echipe. Daca Toulon marca 35 de puncte iar pronosticul ar fi fost de 25, atunci telespectatorul nu primeste niciun punct conform acestui criteriu. In schimb, acel telespectator poate castiga puncte daca indica semnul corect al partidei.

Sunt acceptate doar pronosticurile postate sub forma de comentarii in sectiunea special rezervata. Pronosticurile acceptate sunt acelea postate cu cel putin o ora inainte de inceperea partidei respective. Este ideal ca telespectatorii sa poata prinde toate cele patru meciuri transmise de Sport 1 TV, ceea ce inseamna postarea pronosticurile cel mai tarziu vineri seara, la orele 21.00. Sunt acceptate si pronosticurile partiale, dar spre exemplu daca se va trimite mesajul sambata, atunci meciul de vineri, deja incheiat, nu mai este luat in calcul.

Telespectatorii vor cumula puncte de la toate cele patru partide televizate de Sport 1 TV, iar cel care a strans mai multe puncte intr-o etapa este declarat castigator. In cazul in care sunt doi sau mai multi telespectatori cu acelasi numar de puncte, departajarea si desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti, efectuata in direct, in cadrul emisiunii Rugby Show, difuzata miercuri, de la orele 19.00, pe www.rugbytv.ro.

In afara clasamentelor de etapa, se va intocmi si un clasament general, cu aditiune de puncte.

Premii

Federatia Romana de Rugby va pune la dispozitie, sub forma de premii, un balon de rugby si cate doua bilete la meciurile nationalei Romaniei, pentru fiecare etapa in valoare de 100 de lei. La finalul competitiei, telespectatorul care a strans cele mai multe puncte va fi desemnat castigatorul Heineken Cup si va primi un premiu special (un tricou de joc al echipei castigatoare, in valoare de 200 RON, plus doua invitatii la primul meci de pe teren propriu al echipei nationale de rugby a Romaniei ). Se mentine modalitatea de tragere la sorti in cadrul Rugby Show, in cazul in care sunt doi telespectatori cu acelasi numar de puncte. Sport 1 TV si FRR pe paginile de facebook, vor da publicitatii clasamentul de etapa si clasamentul general, cel mai tarziu miercuri, dupa incheierea etapei de Heineken Cup. Castigatorul unui premiu va fi transmite de pe contul de facebook de pe care a participat la concurs, datele sale personale, nume, prenume, CNP, pentru a putea fi identificat si pentru a putea intra in posesia premiului.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile