Csaba Gal jucatorul etapei a doua din Play-Off

Stiinta Baia Mare a reusit sa castige pentru a doua oara in acest sezon avand-o ca adversara pe RCM Timisoara, victorie gratie careia zimbrii vor incheia si Play-Off-ul pe prima pozitie asa cum s-a intamplat si in sezonul regulat.

Un aport substantial la acest succes l-a avut centrul Csaba Gal, jucator care se afla din 2007 la Stiinta Baia Mare, unul dintre componentii de baza ai echipei nationale unde de obicei face pereche cu Florin Vlaicu, cei doi imbinand eficient forta si determinarea cu maiestria de a marca puncte.

Practic in partida cu timisorenii Csaba Gal a reusit eseul gratie caruia maramuresenii au deschis scorul, faza pornind de la o executie a lui Brooks fiind continuata de Fakaosilea si Dico pentru ca centrul zimbrilor cu un aparator in spate sa finalizeze in terenul de tinta al adversarilor.

Daca acesta a fost elementul de spectacol oferit de Gal in ansamblu jocul sau a oferit siguranta in defensiva pentru ca patrunderile sale specifice, in forta prin apararea banatenilor sa creeze brese exploatate de colegii sai pentru a ameninta terenul de tinta advers.

Csaba Gal evolueaza pentru Stejari din 2005 adunand 72 de selectii si a participat la doua turnee finale ale Cupei Mondiale din 2007 si 2011. De asemenea este component de baza al francizei Lupii Bucuresti care participa in competitiile continentale inter-cluburi. Inainte de transferul la Stiinta Baia Mare a imbracat tricoul echipelor Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti.

Pentru Gal si colegii lui urmeza o partida la Constanta in fata Farului, principala miza fiind mentinerea invincibilitatii din acest sezon si a moralului pentru disputa din semifinale.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile