Elevii profesorului Cristian Valceanu, in faza zonala a ONSS

Elevii profesorului Cristian Valceanu, in faza zonala a ONSS.

Pe 25 martie, la Ramnicu Valcea, s-a desfasurat etapa judeteana de Rugby Tag din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, etapa rezervata intrecerii elevilor claselor de liceu.

La competitie au participat elevii Colegiului Energetic Ramnicu Valcea, echipa condusa de profesor Alina Negoescu, de altfel gazda competitiei, Colegiul National „Mircea cel Batran”- profesor Catalin Predescu si Colegiul Tehnologic „Petrache Poenaru” Balcesti – profesor Cristian Valceanu .

Intrecerea a fost castigata de elevii profesorului Cristian Valceanu  de la Colegiul Tehnologic „Petrache Poenaru” Balcesti, calificandu-se mai departe in etapa zonala a ONSS.

Clasamentul arata astfel:

Locul I    Colegiul Tehnologic „Petrache Poenaru” Balcesti – profesor Valceanu Cristian;
Locul II   Colegiul National „Mircea cel Batran”- profesor Predescu Catalin;
Locul III  Colegiul Energetic Ramnicu Valcea –  profesor Negoescu Alina.

„Am fost foarte placut impresionat de prestatia elevilor pe teren. Am putut vedea extrem de multe elemente tehnice, pase dupa adversar(offload), situatii de joc 2 contra 1, 3 contra 2, manuirea balonului dintr-o zona in alta a terenului, astfel incat sa destabilizeze echipa in aparare, si in final, marcarea catorva eseuri frumoase. Echipele au transpus dorinta lor de a  se califica in fazele superioare ale competitiei, printr-un joc foarte bun”, a declarat Cristian Almas, director de Dezvoltare Muntenia.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile