Finalele SuperLigii CEC Bank vor avea loc la Bucuresti, pe 28 mai

SuperLiga CEC Bank, cea mai importanta competitie din rugbyul romanesc se apropie de final. Disputata in premiera pe parcursul a doi ani competitionali 2016-2017, SuperLiga isi va desemna castigatoarea pe 28 mai, la Bucuresti, pe Stadionul National Arcul de Triumf. In plus, cele doua partide care se vor disputa in aceeasi zi, au si o miza caritabila, toate incasarile rezultatele din vanzarea de bilete urmand a fi redirectionate catre jucatorul de rugby Andrei Burdusel, elev in clasa a XI-a la Colegiul National Aurel Vlaicu, care sufera de o boala necrutatoare.

In aceste zile, Departamentul Competitii al Federatiei Romane de Rugby in colaborare cu partenerul media Dolce Sport, a stabilit ora de desfasurare a meciurilor pentru podiumul SuperLigii CEC Bank. Astfel, finala mica va incepe la ora 17:00, iar meciul pentru stabilirea campioanei, la ora 19:00. Ambele partide se vor desfasura pe Stadionul National “Arcul de Triumf” si vor fi transmise in direct de Dolce Sport. Pretul biletelor este de 30 RON – Tribuna I,  25 RON – Tribuna II si 20 RON – Peluze.

“SuperLiga CEC Bank isi va desemna castigatoarea din nou la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf. In ciuda faptului ca sustinem si incurajam cluburile in organizarea unor partide cu miza sporita, cum sunt finalele celei mai importante competitii interne, am programat inca o data ultimele confruntari aici pentru ca niciun club din Muntenia, care ar fi trebuit sa aplice pentru organizare, conform Manualului de competitie, nu si-a exprimat aceasta dorinta. Speram ca suporterii din intreaga tara sa ne fie alaturi pe 28 mai, mai ales intrucat participarea la aceste finale are o semnificatie deosebita – fiecare bilet de acces inseamna o donatie pentru un tanar rugbyst greu incercat de o boala necrutatoare. Federatia noastra, echipele SuperLigii CEC Bank si suporterii lor vor lupta pentru mai mult decat un titlu, vor lupta pentru viata, pentru Andrei Burdusel. De aceea tin sa va multumesc tuturor de pe-acum pentru gestul de a-i fi alaturi, bucurandu-va de sportul de care acest tanar s-a indragostit si din care trebuie sa aiba sansa sa faca o adevarata cariera!”, a declarat Florin Matei, secretarul general al Federatiei Romane de Rugby.

De asemenea, a fost stabilit si locul desfasurarii finalelor celorlalte doua competii de seniori, Divizia Nationala de Seniori si Divizia A, ambele urmand sa se joace tot la Bucuresti, pe Stadioanul “Arcul de Triumf”. Finala Divizia A va avea loc pe 27 mai, iar finala DNS pe 3 iunie, orele urmand sa fie stabilite ulterior.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile