Galezul Ian Davies va conduce partida Romania-Georgia

Duminica 19 martie, pe Stadionul National Arcul de Triumf, in ultima etapa a editiei 2017 din Rugby Europe Championship, Romania va intalni Georgia intr-o partida in care se va disputa titlul de campioana. Aceasta va fi condusa de o brigada de arbitri din Tara Galilor cu Ian Davies la centru asistat de Sean Brickel si Wayne Davies.
 
Ian Davies este un arbitru nascut la Bridgend pe 18 ianuarie 1978 care pana in prezent a condus partide din competitii precum Guinness Pro 12, Champions Cup, Challenge Cup,fosta Cupa Europeana a Natiunilor, World Rugby Nations Cup, LV Cup sau Six Nations U20.
 
Anul 2012 a fost cel mai prolific in cariera arbitrului galez acesta debutand in fosta Liga Celtica, actuala Guinness Pro 12 la partida Connacht-Aironi, in Challenge Cup unde a condus disputa Grenoble-I Cavalieri si in fosta Cupa Europeana a Natiunilor cand a impartit dreptatea la intalnirea Portugalia-Rusia.
 
In ceea ce ne priveste Ian Davies a condus la centru trei partide ale Stajarilor, cu Georgia la Bucuresti in 2013, cu Emergind Ireland la IRB Nations Cup editia 2014 si impotriva Rusiei in 2015, de asemenea a fost asistent la cele doua confruntari ale lunii noiembrie cu Statele Unite din 2012, respectiv 2014.
 
Pentru Ian Davies aceasta va fi prima partida condusa in actualul format al Rugby Europe Championship, in ceea ce priveste aparitiile in competitiile inter-cluburi galezul avand 28 prezente in Champions Cup respectiv Challenge Cup.
 
Arbitri asistenti vor fi Sean Brickell si Wayne Davies, care alaturi de Ian Davies si atunci la centru au condus in 2015 partida Rusia-Romania. Sean Brickell
a fost prezent alaturi de Ian Davies si in 2013 , tot ca asistent la Bucuresti, pentru partida Romania-Georgia.

Foto: planetrugby.com
Articol scris de Marius Raczek

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile