Germania a anuntat lotul pentru Rugby Europe International Championship 2018

Pe 10 februarie, Stejarii vor debuta in editia 2018 a Rugby Europe Championship atunci cand stadionul Cluj Arena va gazdui partida impotriva Germaniei, noul director tehnic al viitoarei adversare a echipei noastre nationale nominalizand lotul largit in vederea acestei confruntari.

Paul Healy, noul director tehnic al nationalei Germaniei a convocat un lot format din 53 de jucatori cu care va incepe pregatirile in vederea partidelor din editia 2018 a Rugby Europe Championship, in ordine adversarele urmand a fi Romania, Georgia, Belgia, Spania si Rusia. In ceea ce priveste sansele de calificare la Cupa Mondiala, nemtii sunt inca in carti cu cele doua victorii obtinute anul trecut impotriva Romaniei si a Belgiei.

Calificata in premiera in semifinalele European Rugby Continental Shield, Heidelberger RK, asa cum era de asteptat , este echipa de la care provin cei mai multi jucatori,15 la numar, experimentatii Sean Armstrong , Jaco Otto sau Raynor Parkinson, dar si remarcatul din partida tur impotriva celor de la Calvisano, Hagen Schulte nascut la Christchurch in Noua Zeelnada.

Desi a debutat in 2011, Gilles Valette a fost rechemat anul trecut, dupa o absenta de sase ani, alaturi de acesta pentru postul de taloner existand alte doua optiuni interesante . Una este italianul naturalizat de la Viadana, Nikola Breglia, cealalta este reprezentata de sud-africanul la origini, Kurt Haupt, un jucator crescut la Blue Bulls care in prezent face parte din lotul echipei engleze de prim esalon valoric Worcester Warriors.

Tot in ce priveste compartimentul inaintarii au fost convocati Jonny Harris, pilier trecut pe la Leicester Tigers, London Irish, iar in prezent component al celor de la London Scottish, jucatorul de linia a doua, Adam Preocanin de la Old Ethamian’s, debutant anul trecut impotriva Statelor Unite, tanarul de numai 21 de ani, Felicien Vergnon care evolueaza la Valence d’Agen in linia a treia si de asemenea un alt pilier, Jimmy Scholz care vine din Franta de la RO Grasse.

Partida dintre Romania si Germania va avea loc pe 10 februarie 2018 in gazduirea stadionului Cluj Arena, lotul adversarilor nostri fiind urmatorul:

Heidelberger RK: Sean Armstrong, Luis Ball, Dash Barber, Marcel Coetzee, Sebastian Ferreira, Samy Fuchsel, Pierre Mathurin, Jaco Otto, Raynor Parkinson, Michael Poppmeier,Ayron Schramm, Jorn Schroder, Hagen Schulte, Timo Vollenkemper, Steffen Liebig
RG Heidelberg: Anthony Dickinson, Carsten Lang, Robin Plumpe
SC Frankfurt 1880: Wynston Cameron-Dow, Mark Sztyndera
SC Neuenheim: Clemens von Grumbkow, Paul Weiss
TSV Handschuhsheim: Marcus Bender, Christopher Korn, Paul Schule
Neckarsulmer SU: Mark Fairhurst, Marcel Henn
TV Pforzheim: Sam Harris, Oliver Paine
Hannover 78: Nicolas Muller
SC Germania List: Daniel Koch, Niklas Koch, Stefan Mau
RC Rottweil: Robert Lehmann
RK 03 Berlin: Lukas Hinds-Johnson
Stade Aurillacois: Julius Nostadt
Bargoed RFC : Luke Dyckhoff
Carcassone : Maxime Oltmann
Castres Olympique: Damien Tussac
Cahors : Gilles Valette
Old Ethamian’s : Adam Preocanin
RC Strasbourg : Mika Tyumenev, Tim Menzel
Bridgend Ravens : Jamie Murphy
London Scottish : Jonny Harris
Stade Rochelais: Eric Marks
RO Grasse : Jimmy Scholz
San Dona: Greg Bauer
Tarbes : Mathieu Dacau
Valence d’Agen : Felicien Vergnon
RC Vannes : Chris Hilsenbeck
Viadana : Nikola Breglia
Worcester Warriors : Kurt Haupt

FOTO: Deutscher Rugby-Verband Facebook

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile