Grivita se impune in derbyul Diviziei A pe terenul Sportului Studentesc

In Divizia A s-au disputat partidele contand pentru etapa a 7-a, una in care RC Grivita s-a impus dramatic pe terenul Sportului Studentesc in timp ce marea surpriza a realizat-o CSM Sibiu invingatoare in disputa cu CS Manastur, sibienii contabilizand astfel primul succes stagional.

Pe stadionul din Complexul Studentesc Tei, Sportul Studentesc si RC Grivita s-au intalnit in derbyul rundei si dupa ce in tur victoria a revenit studentilor, de acesta data trupa lui Alexandru Marin si-a luat revansa. A fost o partida extrem de disputata, cu rasturnari de scor si o victorie dramatica a celor de la RC Grivita, rezultat 20-17.

Pentru Sportul Studentesc un eseu a fost reusit de Cristian Grigore, din fata butului, tentative de tinta concetizand Pompiliu Petru si Stefan Patrascu, in timp ce de partea invingatorilor cate o incercare a fost izbutita de Viorel Perniu, Alexandru Daineanu si Octavian Chitic, Alexandru Ungureanu contribuind cu o transformare, respectiv o lovitura de pedeapsa.

CSM Sibiu a reusit sa obtina prima victorie din acest sezon al Diviziei A, rezultat 22-5 in partida disputata pe propriul stadion cu CS Manastur. Raportul eseurilor a fost de 3-1 in favoarea invingatorilor, insa cea mai spectaculoasa faza a partidei a fost reusita de Adrain Dragos cu un dropgol de la aproximativ 51 de metri.

In acest moment pe prima pozitie a clasamentului se afla Sportul Studentesc, urmata de CS Manastur , RC Grivita si CSM Sibiu, lupta pentru suprematie devenind insa in urma acestor rezultate extrem de interesanta.

Programul etapei a 8-a arata astfel:
21.04.2018, RC Grivita-CSM Sibiu

FOTO: Sportul Studentesc Rugby

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile