RC Grivita si Sportul Studentesc vor disputa finala Diviziei A

Stadionul Florea Dumitrache a gazduit ambele semifinale ale Diviziei A, al treilea esalon valoic, partida in care RC Grivita a invins pe CS Manastur,  iar Sportul Studentesc a trecut de CSM Sibiu, astfel ca in finala competitiei fata in fata se vor afla cele doua reprezentante ale capitalei.

In ordine cronologica prima semifinala au disputat-o RC Grivita si CS Manastur, echipe care au ocupat la finalul sezonului regulat pozitiile doi, respectiv trei in clasament si cum in aceasta  parte a competitiei ambele s-au aflat in imposibilitatea de a face deplasarea pe terenul celeilalte,  acesta avea sa fie prima disputa din acest sezon.

Victoria a revenit campionilor en-titre ai Diviziei A, RC Grivita care s-au impus cu rezultatul de 29-7, intr-o partida in care raportul eseurilor a fost de 5-1, autori Andrei Iacob, Marius Mamoc, Andrei Cojocaru, Alexandru Ungureanu si Florin Bujor in contul bucurestenilor, respectiv Vlad Coroian pentru echipa clujeana.

Sportul Studentesc, echipa aflata pe prima pozitie la finalul sezonului regulat a intalnit pe CSM Sibiu,in a doua semifinala, care a fost una cu multe eseuri, zece la numar, victoria revenind studentilor cu rezultatul de 43-20 si astfel acestia s-au calificat in finala Diviziei A, ultima data cu trofeul pe masa alb-negrii jucand in 2014.

Eseurile victoriei Sportului Studentesc le-au reusit Andrei Iliescu, Emilian Dracea dubla, Mihai Bara, Constantin Stefanescu, Pompiliu Petcu si Mihai Popovici, replica sibienilor  venind de la Alexandru Stefanel dubla si Stefan Bocai.

Duminica, 27 mai,  pe Stadionul National Arcul de Triumf se va stabili ierarhia finala a sezonului 2017-2018, pentru medaliile de bronz urmand a se intalni CS Manastur si CSM Sibiu, in timp ce pentru titlul de campioana lupta se va da intre RC Grivita si Sportul Studentesc.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile