RC Grivita este pentru a treia oara consecutiv campioana Diviziei A

 Finala Diviziei A editia 2017-2018 disputata pe Stadionul National Arcul de Triumf intre  RC Grivita si Sportul Studentesc a revenit grivitenilor ,cu rezultatul de 25-7. Acestia  au castigat pentru a treia oara consecutiv titlul de campioana al celui de-al treilea esalon valoric, medaliile de bronz ale competitiei fiind obtinute de CSM Sibiu.

Intr-o atmosfera demna pentru o finala care le-a avut fata in fata pe cele doua echipe de traditie ale rugbyului romanesc, RC Grivita si Sportul Studentesc, finala Diviziei A, editia 2017-2018, a fost asa cum se anticipa. Partida s-a dovedit un duel in care protagonistii, unii jucatori trecuti de prima tinerete, s-au ridicat cel putin din punct de vedere al determinarii peste nivelul unui joc obisnuit pentru cel de-al treilea esalon valoric rasplatind numerosul public din tribune.

Prima repriza a fost una in care punctele s-au adunat doar in contul celor de la RC Grivita, trei eseuri macate de Marius Ioana, Ionel Preda si Bogdan Budeanu, dintre care doua au fost transformate de Alexandru Ungureanu, iar diferenta de 19-0 inregistrata la pauza putea fi mai consistenta daca acelasi Alexandru Ungureanu nu irosea o lovitura de pedeapsa.

Partea secunda a inceput cu RC Grivita desprinzandu-se prin tentativa de tinta a lui Alexandru Ungureanu, apoi Sportul Studentesc a incercat sa revina prin eseul marcat de Andrei Iliescu , insa rezultatul final l-a stabilit tot Alexandru Ungureanu in ciuda faptului ca grivitenii au fost avertizati in doua randuri cu cartonase galbene.

Cu acest succes, RC Grivita isi continua seria victoriilor in finala Diviziei A , acesta fiind a treia consecutiv, pe podiumul editiei 2017-2018 urcand dupa Sportul Studentesc, CSM Sibiu care in finala mica disputata pe stadionul Bebe Boboc a dispus de CS Manastur , rezultat 12-7.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile