La Targu-Neamt va avea loc sambata, 27 august, Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL”

La Targu-Neamt va avea loc sambata, 27 august, Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL”.

Echipa de rugby Club Venus Temad Piatra-Neamt organizeaza, sambata, 27 august 2016, pe Stadionul “Cetatea” din Targu-Neamt, Trofeul “Cetatii –Cupa RIFIL” la minirugby, categoriile de varsta U10, si fete U12-U14.

La Targu-Neamt va avea loc sambata, 27 august, Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL”.
La Targu-Neamt va avea loc sambata, 27 august, Trofeul “Cetatii-Cupa RIFIL”.

Competitia va incepe la ora 10:00 si ii va reuni la start pe practicantii de minirugby si S rugby de la institutiile de invatamant din judetul Neamt. La Trofeul “Cetatii –Cupa RIFIL” vor participa sase echipe  RC Venus Piatra Neamt  (U10), ACS Suceava (U10), Liceul Roznov, Colegiul National “Stefan cel Mare”, Liceul “Vasile Conta”, Scoala Gimnaziala Raucesti, Scoala Gimnaziala Ruseni si Scoala Gimnaziala Dumbrava Rosie.

“Este o competitie pe care o organizam de cativa ani si ne bucuram ca putem mentine aceasta traditie. Pentru noi e un turneu important pentru ca in acest fel putem promova mai mult rugbyul in judetul Neamt si putem atrage mai multi copii care sa practice acest sport frumos. Ne bucuram ca in continuare sunt micuti care se indreapta spre rugby si il practica cu bucurie si pasiune. Le multumim tuturor sponsorilor care sunt alaturi de noi si ne ajuta in organizarea competitiei”, a declarat prof. Eusebiu Popa, antrenorul echipei de rugby fete Venus Temad Piatra-Neamt.

La finalul competitiei toti participantii vor primi diplome, dulciuri si premii.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile