Loteria Romana sprijina rugby-ul romanesc

Gheorghe Benea si Alin Petrache

C.N. Loteria Romana S.A. a incheiat un parteneriat cu Federatia Romana de Rugby.

Prin acest parteneriat Loteria Romana sustine echipa nationala de seniori, in vederea obtinerii calificarii la cea de-a VII-a editie a Cupei Mondiale ce va avea loc in 2011 in Noua Zeelanda. De asemenea, C.N. Loteria Romana S.A. va sustine toate evenimentele pe care Federatia Romana de Rugby le va organiza pana la Cupa Mondiala din anul 2011.

“Loteria Romana are o importanta traditie in sustinerea sportului romanesc. Rugby-ul este cu siguranta un sport al oamenilor puternici, energici si cerebrali care numara din ce in ce mai multi practicanti si suporteri in Romania. Echipa nationala de rugby a inregistrat in ultimii ani numeroase victorii si credem in succesul rugby-ului romanesc. Ne dorim ca acest parteneriat sa devina unul de durata, cu traditie si impreuna cu Federatia Romana de Rugby sa sustinem fairplay-ul si toate valorile pe care le promoveaza acest sport”, a declarat Gheorghe Benea, Presedinte al Consiliului de Administratie, Director General al C.N. “Loteria Romana” S.A.

“De cand am venit la conducerea FRR am incercat sa aducem cat mai multi parteneri puternici. Loteria Romana este un astfel de partener. A ajutat mereu sportul romanesc si le multumim pentru faptul ca au incheiat un parteneriat cu noi. Sper ca rezultatele viitoare sa aduca si mai multi astfel de parteneri”, a precizat Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Loteria Romana ureaza mult noroc echipei nationale de rugby in meciul cu Spania precum si la viitoarele meciuri.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile