Luca Morisi a declarat forfait, Sergio Parisse e incert pentru meciul cu Franta

Echipa Italiei se confrunta cu probleme medicale cu zece zile inaintea debutului ei la Rugby World Cup – va intalni Franta, la Londra, pe 19 septembrie. Adversara a Romaniei, in grupa D, formatia peninsulara l-a pierdut astazi pe Luca Morisi, centrul lui Treviso accidentandu-se sambata trecuta, in meciul-test pierdut (19-23) cu Tara Galilor. De asemenea, capitanul Sergio Parisse este incert pentru meciul cu Franta, fiind operat la genunchi.

Federatia Italiana de Rugby a anuntat ca jucatorul de linia a treia nu va pleca alaturi de colegii sai  in Anglia. Parisse se afla acum la Paris, acolo unde a fost operat, fiind ingrijit de medicii lui Stade Francais, echipa sa de club.

In acelasi meci (Tara Galilor – Italia) s-au mai accidentat si doi jucatori galezi,  Leigh Halfpenny si Rhys Webb, care nu vor putea participa din acest motiv la Cupa Mondiala.

Coleg cu Morisi și Parisse, Martin Castrogiovanni a comentat situatia spunand ca meciurile de pregatire sunt necesare pentru jucatori chiar daca exista riscul ca ei sa devina indisponibili in urma lor. ”Toti se pregatesc din greu pentru Cupa Mondiala. Este foarte important. Imi pare rau pentru toti jucatorii accidentati acum, dar asta face parte din sport. Trebuie sa joci aceste meciuri de pregatire. Sa-ti asumi riscul”, a spus pilierul italian care este coleg cu Halfpenny la RC Toulon.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile