Politehnica Iasi a castigat Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin

Politehnica Iasi a castigat Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin.

Pentru a treia oara consecutiv, Politehnica Iasi a cucerit trofeul Cupa Romaniei la Rugby 7 feminin, fetele antrenate de Nicolae Tarcan impunandu-se in fata echipelor CSU Cluj, respectiv Agronomia Bucuresti.

La Cluj, stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu a gazduit cele trei partide contand pentru Cupa Romaniei in urma carora Politehnica Iasi si-a trecut in cont eventul, acesta fiind al doilea trofeu cucerit in acest sezon dupa titlul de campioana obtinut cu o saptamana in urma.

Prima partida a fost cea dintre Politehnica Iasi si Agronomia Bucuresti pe care iesencele au castigat-o fara a primi vreun punct si in care s-a remarcat Emilia Vizitiu, autoare a tuturor punctelor victoriei, patru eseuri si trei transformari.

A urmat disputa dintre CSU Cluj si Agronomia Bucuresti, in care clujencele s-au distantat prin doua eseuri marcate, dar au trait periculos pe final cand Spatariu si Hau au vazut cartonasul galben, iar fetele din Capitala au fost aproape de a rasturna situatia.

In urma rezultatelor din primele doua partide, Politehnica Iasi si CSU Cluj au disputat practic finala editiei 2015 a Cupei Romaniei. Studentele din Copou s-au impus fara emotii, Emilia Vizitiu, Ana-Maria Sandu si Alina Paunas reusind sa inscrie un total de cinci eseuri pentru o victorie cu 31-0.

Politehnica Iasi a confirmat si in acest sezon ca este cea mai valoroasa echipa din rugbyul feminin dominand intrecerile din competiile interne, cu mentiunea ca fara efortul fetelor de la CSU Cluj, respectiv Agronomia Bucuresti, aceste intreceri nu ar fi avut loc la nivelul senioarelor.

Statistica:
Politehnica Iasi – Agronomia Bucuresti 26-0
A marcat: Vizitiu-4e,3tr

CSU Cluj-Agronomia Bucuresti 10-7
Au marcat:Crisan-e,Hau-e, respectiv Mitachescu-e,Bunici-tr

Politehnica Iasi-CSU Cluj 31-0
Au marcat: Vizitiu-2e,3tr,Sandu-2e,Paunas-e

Clasament final:
1.Politehnica Iasi-6p-Castigatoarea Cupei Romaniei
2.CSU Cluj-4p
3.Agronomia Bucuresti-2p

Echipe participante:
Politehnica Iasi: Andreea Branza, Gabriela Catea, Roxana Anghel, Ana-Maria Sandu, Alina Paunas, Alina Ursuleasa, Larisa Galca, Brandusa Balcan, Iuliana Sava, Emilia Vizitiu, Roxana Apostol, Gabriela Lepciuc.

CSU Cluj:Irina Hirjete, Monica Rusu, Veronica Matei, Anca Hau, Bianca Crisan, Roxana Ilies, Alina Dinca, Linda Matei, Diana Spatariu, Andeea Delean, Georgiana Vizitiu, Ionela Savu

Agronomia Bucuresti:Alina Dinita, Madalina Radu, Diana Croitoru, Teodora Bulgaru, Oxana Bunici, Simona Ungureanu, Claudia Mitachescu, Larisa Ene, Elena Norbert, Ioana Bitica

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile