RC Grivita si CS Tomitanii vor juca finala Diviziei A editia 2016-2017

In Divizia A, al treilea esalon valoric, s-au disputat semifinalele, prin victoriile obtinute CS Tomitanii si RC Grivita s-au calificat in ultimul act al competitiei , Sportul Studentesc si CSM Sibiu urmand sa se intalneasca in partida pentru medaliile de bronz.

Prima semifinala a avut loc la Constanta, acolo unde  CS Tomitanii a invins pe Sportul Studentesc cu rezultatul de 52-28 (28-14) dupa o partida frumoasa in care s-au marcat 12 eseuri, opt in contul invingatorilor, patru de partea studentilor bucuresteni.  Pentru invingatori, eseurile au fost reusite de  Alexandru Badea dubla, Stefan Cucos dubla, Ionut Vatafu, Elvin Isleam, Madalin Mihalache si  Alexandru Alexe.

La prima participare in Divizia A, cu un lot tanar care in paralel disputa partidele din campionatul rezervat categoriei de varsta U20, CS Tomitanii, pregatiti de antrenorii Cristian Cojocaru si Radu Mocanu, au adunat cinci victorii in sezonul regualt din opt dispute iar acum se afla in fata unei finale la nivel de seniori.

Parcul Copilului a gazduit cea de-a doua semifinala in care RC Grivita a primit replica celor de la CSM Sibiu. Campionii en-titre, RC Grivita nu au avut niciun fel de emotii in a obtine victoria, rezultat final 84-0(47-0) cu 14 eseuri marcate dintre care sapte au fost transformate.

Pe lista marcatorilor de eseuri si-au trecut numele Claudiu Stefan cu patru reusite, cate o dubla izbutind Ionel Preda si Marian Arion, in timp ce Mugurel Sirbu s-a evidentiat si ca finalizator in terenul advers, dar si din fata butului. Cu acest succes RC Grivita isi va apara titlul de campioana al Diviziei A cucerit sezonul anterior.

Finala Diviziei A se va disputa sambata 27 mai, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

FOTO: Radio Constanta
Articol scris de Marius Raczek

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile