România 7s se reunește în primul stagiu din acest an

Echipele naționale de rugby 7 seniori, feminin și masculin, se reunesc pentru un stagiu de pregătire ce va avea loc la Complexul Sportiv Național Snagov. Primii care intră în cantonament vor fi băieții, reunirea fiind programată pentru 16 ianuarie, ora 08:30 la sediul Federației Române de Rugby. Stagiu va avea loc între 16-20 ianuarie, în cadrul acestuia urmând să aibă loc și o evaluare fizică și tehnică a celor 30 de sportivi convocați.

 Ghindele se vor reuni pe 22 ianuarie, perioada de pregătire fiind între 22 ianuarie-29 ianuarie.

„Este un an foarte important, având în vedere că suntem calificați atât cu echipa masculină, cât și cu cea feminină la European Olympic Games ce va avea loc în perioada 23-27 iunie în Polonia. Această competiție este criteriul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Este important, după cum spuneam, pentru că atât băieții, cât și fetele vor putea experimenta „visul” olimpic și vor avea astfel acces la un nivel înalt de pregătire și concurs. Această perspectiva sunt convins că va deschide noi inițiative de atingere și depășire a unor performanțe pe care toată lumea și le dorește. Astfel, noi și noi generații de sportivi și sportive vor avea un nou obiectiv major pentru care se vor pregâti și vor concura – obiectivul OLIMPIC. Vreau să subliniez că ambele loturi vor fi evaluate cu ajutorul COTAS, coordonat de Valeriu Tomescu, finanțarea acestor stagii fiind asigurată de către COSR”, a declarat Daniel Mitrea, director tehnic rugby 7s.

 

România 7s masculin:
Rafael Florea Jilăveanu, Andrei Homiuc, Ovidiu Neagu, Mihai Graure, Iulian Melinte, Robert Petrișor Ionașcu, Marian Ispir, Valentin Nițu (CS Dinamo)
Tudor Ionuț, Andi Radu, Vlad Balan,Ionuț Donici, Cristian Zamfir, Răzvan Barbu (CS Știința Petroșani)
Dănuț Jipa (SCM USV Timișoara)
Alexandru Mircea, Silviu Mircea (RC Grivița)
Ciprian Ioan Nichitean (RC Gura Humorului)
Ion Grati, Lazăr Azoiței (RC Bîrlad)
Marian Muntianu (CSM Constanța)
Codrin Bercu, Gabriel Părălește (CS Năvodari)
Sergiu Michiduță (CS Politehnica Iași)
Adrian Apostol, Darin Onț, Alexandru Harasim (CSM Știința Baia Mare)
Toma Mîrzac, Teodor Ursu, Paul Herman (CSU Cluj)

Staff lot masculin rugby 7: Florin Vlaicu – antrenor principal; Silviu Tănase – preparator fizic; Vlad Ilie – medic; Daniel Carpo – manager.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile