Romania U20 este pregatita pentru debutul la Campionatul European. Vezi lotul celor 26 de jucatori stabilit de catre staff-ul tehnic!

Romania U20 este pregatita pentru debutul la Campionatul European. Vezi lotul celor 26 de jucatori stabilit de catre staff-ul tehnic!

Nationala de U20 a Romaniei va debuta duminica, 26 martie, ora 17:00 la Campionatul European U20, care va avea loc la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf.  Staff-ul tehnic a stabilit lotul celor 26 de jucatori care vor evolua pentru echipa nationala la aceasta competitiei. Capitanul echipei a fost desemnat Cristi Chirica, jucator care a debutat pentru nationala de seniori a Romaniei, in meciurile test din noiembrie, mai exact in partida cu echipa Canadei.

„Baietii incep sa fie putin agitati, se apropie primul meci si e normal sa fie asa pentru ca toti asteapta sa joace. Eu cred ca suntem pregatiti, am lamurit si ultimele detalii, planul de joc, acum depinde doar de ei ce decizii vor lua duminica in meci si cum vom gestiona anumite momente dificile, pentru ca vor avea cu siguranta si din acestea. Aici cred ca se va face diferenta, jucatorii cu experienta sa stie sa gestioneze cum trebuie acele momente. Primul adversar va fi Belgia, ne asteptam la un meci greu, cel mai important e sa castigam pentru a pastra sansele de a lupta pentru titlul european. Nu stim prea multe despre Belgia, de aceea vom incerca sa ne tinem de planul nostru de joc si sa respectam ce avem noi de facut. Victoria cu Georgia si faptul ca seniorii au devenit campioni europeni le-au dat jucatorilor o motivatie suplimentara. In plus, aceasta este  dublata de faptul ca antrenorul Lynn Howells ne-a facut o vizita in cantonament si a vorbit cu Stejareii, i-a incurajat. Sper ca baietii au inteles mesajul lui pentru ca ei vor fi urmatorii Stejari, daca nu pentru Cupa Mondiala din 2019, pentru cea urmatoare”, a declarat Eugen Apjok, antrenorul Romaniei U20.

Stejareii vor debuta in compania Belgiei, duminica, 26 martie, de la ora 17:00, castigatoarea urmand sa se califice in  semifinalele competitiei.

Lotul celor 26 de jucatori:
Pilieri: Alin Haidau (CSSCM Timisoara),  Laurentiu Nica (Baia Mare), Andrei Cretu (Tomitanii Constanta), Iulian Hartig (CSS 2 Baia Mare),

Taloneuri: Adrian Tala (Tomitanii Constanta), Claudiu Mirzac (Timisoara)

Linia  a II-a: Stefan Iancu (CSS 2 Baia Mare),  Ionut Rusu (CSSCM Timisoara),   Marius Iftimiciuc (CSSCM Timisoara)

Linia a III-a: Vlad Neculau (CSSCM Timisoara), Silviu Gradinaru (Dinamo), Cristi Chirica (CSM Baia Mare), Andi Radu (CS Dinamo), Alexandru Alexe (Tomitanii Constanta)

Mijlocas la gramada:  Gabi Rupanu (Barlad), Madalin Mihalache (Tomitanii Constanta)

Mijlocas la deschidere: Tudor Boldor (Steaua), Razvan Lolea (Tomitanii)

Centru: Marius Istoc (CSSCM Timisoara), Dragos Burlacu (Tomitanii Constanta), Florin Taranu (CS Dinamo), Stefan Cucos (Tomitanii Constanta), 

Aripa: Cosmin Iliuta (Barlad), Mihai Lamboiu (CSM Baia Mare), Paul Herman (CSS 2 Baia Mare)

Fundas: Marius Simionescu (Timisoara)

De asemenea, din lotul largit mai fac parte si Gabriel Bumbac (Dinamo) si Claudiu Pelin (Timisoara).

Staff: Antrenor principal: Eugen Apjok, antrenor treisferturi: Razvan Popovici, Antrenor inaintare: Flavius Dobre, Preparator Fizic: Andreea Delean, Preparator fizic: Singh Gurdeep, Medic: Catalin Sardan, Kinetoterapeut: Marius Todosi si Raul Colea, Analist video: Sabin Vasilescu, Manager: Mihai Lazar.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile