Rory Lawson va fi capitanul Scotiei

La Bucuresti va avea loc un nou curs World Rugby Level 1 pentru antrenori.
Federatia Romana de Rugby

Antrenorul Andy Robinson a refacut echipa care a incheiat Six Nations de anul acesta cu o victorie contra Italiei si va incerca sa finalizeze lotul de 30 de jucatori ce vor merge in Noua Zeelanda, ajutat fiind de meciurile test din aceasta luna.
Acesta a declarat ca meciurile test din acest an au o semnificatie aparte in pregatirea echipei pentru Cupa Mondiala si ca vor scoate tot ce e mai bun din jucatorii sai.

Primul meci al Scotiei se va juca sambata aceasta pe Murrayfield, de la 16:15, cu Irlanda.

Tot sambata de la ora 16:30 IN DIRECT pe Sport 1 va fi meciul Anglia-Tara Galilor.

Fata de ultimul meci al Scotiei, jucat in Martie, se vor intoarce pe teren Graeme Morrison si Sean Lamont ca mijlocas, respectiv aripa. In gramada va fi titularizat Ross Renie, jucatorul lui Edinburgh, in timp ce Johnnie Beattie va avea ocazia sa faca uitata accidentarea de la umar din pozitia de nr. 8.

Capitanul Scotiei va fi Rory Lawson, care a condus echipa in victoriile impotriva Africii de Sud si reprezentativei din Samoa, anul trecut, iar vice-capitan va fi pentru prima data pilierul Ross Ford, jucatorul lui Edinburgh. Pe banca, Robinson are doi jucatori tineri ce pot intra oricand pe teren, David Denton de la Edinburgh si Jack Cuthbert de la Bath.

Romania va intalni Scotia in primul meci de la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda, pe 10 septembrie la Invercargill, de la ora 04:00, ora Romaniei. Meciurile de la Cupa Mondiala vor fi transmise in Romania de Digisport.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile