Sportul Studentesc a castigat derbyul cu RC Grivita

In etapa a II-a contand pentru Divizia A, al treilea esalon valoric, Sportul Studentesc s-a impus in Parcul Copilului in fata celor de la RC Grivita si conduce in clasament cu maximum de puncte acumulate, iar CS Manastur a obtinut bonusul ofensiv din partida cu CSM Sibiu.

Pe stadionul din Parcul Copilului s-au intalnit RC Grivita si Sportul Studentesc, un adevarat derby de traditie, dupa un joc echilibrat victoria revenind studentilor, rezultat 22-14. Studentii si-au surprins adversara cu trei eseuri marcate in repriza secunda pentru bonusul ofensiv, dupa ce la pauza avantajul era de partea gazdelor, 7-5.

In prima repriza Claudiu Podoleanu, respectiv Andrei Constantinescu au marcat cate o incercare, pentru ca in partea secunda studentii sa treaca in avantaj cu reusita lui Constantin Stefanescu, apoi balanta s-a inclinat de partea grivitenilor, eseu Andrei Cojocaru, ca pe final Robert Badea si Iulian Roatamoale cu doua finalizari spectaculoase in terenul de tinta aducand victoria Sportului Studentesc.

CS Manastur si CSM Sibiu s-au intalnit pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu. Gazdele nu au avut emotii in a castiga partida, rezultat 44-17, cu incercarile semnate de Darius Gaspar si Joly Etienne cate o dubla, Razvan Socaciu, Cristian Rotar, Calin Goanta si Alexandru Beldiman in timp ce pentru sibieni toate punctele au fost marcate de Adrian Dragos.

In urmatoarea etapa sunt programate partidele CS Dinamo II Bucuresti-CS Manastur si CSM Sibiu-RC Grivita.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile