Sportul Studentesc ramane liderul din Divizia A

Doua partide s-au disputat in cadrul etapei a IV-a din Divizia A, al treilea esalon valoric, Sportul Studentesc si Dinamo II Bucuresti obtinand victoria in partidele disputate cu CSM Sibiu respectiv RC Grivita, ambele echipe invingatoare obtinand si punctul bonus ofensiv.

Pe stadionul din Complexul Tei, Sportul Studentesc a primit vizita celor de la CSM Sibiu, studentii impunandu-se cu rezultatul de 63-13. Pentru alb-negrii eseurile au fost marcate de Costel Ilie, Constantin Stefanescu si  Alexandru Capusanu, toti cate o dubla,  Mihai Ionita si Emilian Dracea, de partea sibienilor reusitele avandu-i ca autori pe Ovidiu Arcas si Ioan Avram, respectiv Andrian Dragos care s-a remarcat din nou cu un dropgol.

Dinamo II Bucuresti si RC Grivita s-au intalnit pe stadionul Florea Dumitrache, alb-rosii depasind cu 31-12 pe campionii en-titre ai Diviziei A. Silviu Tanase, Laurentiu Vlad, Ovidiu Sarpe, Vlad Titirisca si Andrei Dinu au asigurat dinamovistilor bonusul ofensiv, pentru RC Grivita cate o incercare izbutind Alexandru Daineanu si Claudiu Podoleanu.

Dupa patru etape in clasamentul Diviziei A conduce Sportul Studentesc cu maximum de puncte obtinute din trei partide disputate urmata de Dinamo II Bucuresti care in mod asemantor are doua victorii cu bonus ofensiv din tot atatea jocuri la activ.

Etapa a V-a ultima a turului sezonului regulat se va disputa pe 21 octombrie dupa urmatorul program:
Dinamo II Bucuresti-Sportul Studentesc
CS Manastur-RC Grivita*
*Cum RC Grivita a anuntat deja ca nu va putea efectua deplasarea partida va fi omologata cu rezultatul de 5-0 in favoarea echipei CS Manastur.

FOTO: Sportul Studentesc Rugby Facebook/ #RugbyTonyVaio

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile