Sportul Studentesc si CS Manastur, victorioase in a IV-a etapa din Divizia A

Doua partide extrem de interesante au avut loc in cea de-a IV-a etapa contand pentru Divizia A, RC Grivita-Sportul Studentesc si CS Manastur-CFR CSU Brasov, prima in Grupa Est, cealalta in Grupa Vest a celui de-al treilea esalon valoric.

Pe stadionul Parcul Copilului, RC Grivita si Sportul Studentesc s-au aflat fata in fata intr-un adevarat derby al Grupei Est, studentii reusind sa-si ia revansa dupa infrangerea suferita in prima etapa, atunci cand au cedat pe propriul teren.

Sportul Studentesc a deschis repede scorul dupa un eseu transformat, pentru ca apoi Grivita sa egaleze tot gratie unei incarcari transformate, pana la pauza insa studentii finalizand inca o data in terenul de tinta al gazdelor, pentru ca dupa 40 de minute scorul sa fie 12-7 in favoarea alb-negrilor.

In partea secunda Sportul Studentesc s-a desprins la un ecart de 12 puncte dupa un noua eseu transformat, eforturile gazdelor incununandu-se cu o incercare, pentru ca spre finalul jocului studentii sa-si asigure linistea cu o lovitura de pedeapsa.

Pentru RC Grivita moldoveanul Cebotari si Ghitan au marcat cate un eseu, Paraschiv o transformare, victoria Sportului Studentesc venind dupa trei incercari semnate de Petcu, Dracea si Iliescu, Nitu reusind doua transformari si o lovitura de pedeapsa, rezultatul final fiind: RC Grivita-Sportul Studentesc 12-22.

In Grupa Vest, CS Manastur a obtinut prima victorie din istoria clubului, un succes memorabil mai ales prin faptul ca aceasta combinata francezo-romana a trecut de campionii en-titre ai Diviziei A, CFR CSU Brasov, cu rezultatul de 27-21.

CS Manastur a condus ostilitatile pe toata durata partidei, lupta dandu-se mai ales pe inaintare, clujenii reusind sa inscrie patru eseuri prin Lopez, Moldovan, Edoh si Amathieux, Perraut din fata butului advers semnand doua transformari si o lovitura de pedeapsa.

Neinvinsi in Divizia A din 2012, brasovenii au luat totusi punctul bonus defensiv, Dragos a marcat doua eseuri si trei transformari, Deak un eseu, acelasi Dragos lasandu-si echipa la un moment dat in inferioritate numerica, dupa un cartonas galben primit pentru proteste.

Etapa urmatoare va programa disputele Sportul Studentesc-Metrorex in Grupa Est si CSM Sibiu-CFR CSU Brasov in Grupa Vest, partide ce vor avea loc pe 24 mai.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile