UPDATE Trei jucatori se alatura Stejarilor pentru meciul cu Georgia. Vezi lotul Romaniei pentru aceasta partida!

Trei jucatori se alatura Stejarilor pentru meciul cu Georgia. Vezi lotul Romaniei pentru aceasta partida!

Nationala de rugby a Romaniei se pregateste pentru ultimul meci din acest sezon al Rugby Europe Championship, Stejarii urmand sa intalneasca duminica, 19 martie, Georgia. Meciul va avea loc pe Stadionul Arcul de Triumf de la ora 15:00 si va fi transmis in direct pe Dolce Sport.  

Pentru acest meci, staff-ul Romaniei a pastrat jucatorii care au pregatit partida cu Belgia, la care s-au alaturat trei jucatori care evolueza in Franta: Andrei Ursache, Otar Turashvili si Vlad Nistor.

UPDATE: Jucatorul George Iacob de la Rugby Rovigo s-a alaturat lotului, acesta inlocuindu-l pe Andrei Ursache.

Dintre acestia, 12 jucatori provin de la Timisoara Saracens, 5 de la CSA Steaua, 3 de la Stiinta Baia Mare, 2 de la CSM Bucuresti si 8 jucatori din Franta.

Lotul celor 30 de jucatori convocati:
PILIERI: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Alexandru Tarus (Beziers), Alexandru Gordas (CSA Steaua), Ionel Badiu (Carcassonne), Andrei Ursache (Carcassonne)
TALONERI: Marian Capatana (Timisoara Saracens),   Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Otar Turashvili (Colomiers)
LINIA A DOUA: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Ionut Muresan (Timisoara Saracens), Marius Antonescu (Tarbes)
LINIA A TREIA: Viorel Lucaci (CSA Steaua), Andrei Gorcioaia (Massy),   Mihai Macovei (Colomiers), Vlad Nistor (Albi), Dorin Lazar (Timisoara Saracens)
MIJLOCASI LA GRAMADA: Valentin Calafeteanu (CSM Bucuresti), Florin Surugiu (CSA Steaua ), Tudorel Bratu (CS Dinamo)
MIJLOCASI LA DESCHIDERE:  Jody Rose (Timisoara Saracens), Florin Vlaicu (CSA Steaua)
CENTRI: Jack Umaga (Timisoara Saracens), Florin Vladut Popa (Timisoara Saracens), Sione Fakaosilea (CSM Baia Mare)
ARIPI: Stephen Shennan (Timisoara Saracens), Ionut Dumitru (CSA    Steaua), Madalin Lemnaru (Timisoara Saracens), Jack Cobden (CSM Bucuresti)
FUNDASI: Catalin Fercu (Timisoara Saracens)

„Meciul cu Georgia va fi total diferit de meciurile pe care le-am avut pana acum, va fi o alta abordare in pregatirea lui pentru ca Georgia fiind deja calificata la Cupa Mondiala, miza este un pic diferita. Ce le cer baietilor pentru acest meci care nu are o presiune a calificarilor este sa joace un rugby de calitate, sa se bucure de joc si sa dea absolut totul pe teren. Suntem constienti ca va fi un meci greu, dar trebuie sa luptam pentru sansa noastra, cu atat mai mult cu cat vom juca acasa si vom avea suportul tuturor”, a spus Lynn Howells, antrenorul Romaniei.

Meciurile din sezonul 2016-2018 (tur-retur) al Rugby Europe Championship sunt si criteriu de calificare la Cupa Mondiala din 2019, din Japonia.

FOTO: Daniel Nechita

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile