A treia etapa a Campionatului Regional de MiniRugby Transilvania va avea loc sambata, la Sibiu

A treia etapa a Campionatului Regional de MiniRugby Transilvania va avea loc sambata, la Sibiu.

Sambata, 19 noiembrie 2016, Stadionul Municipal din Sibiu va gazdui etapa a III-a din cadrul Campionatului Regional de Mini Rugby Transilvania. Meciurile vor incepe la orele 12.00 la categoriile de varsta U10 si U12, in afara competitiei se vor desfasura meciuri de U8 si U14, sedinta tehnica fiind programata la ora 11:00 la stadion. In total sunt 10 echipe participante, in jur de 160 de copii urmand sa joace minirugby. Competitia de sambata va fi dotata cu „Trofeul Soimii”.

La U10 vor participa echipele Warriors Timisoara. ACS „Florin Popovici” Baia Mare, CSM Campia Turzii, CSM Sibiu, CSS Viitorul Cluj-Napoca, CS Soimii Campia Turzii, la U12 vor participa Warriors Timisoara, CSM Campia Turzii, RC Ariesul Mihai Viteazul, CSS Soimii Sibiu

„ Ne bucuram ca Sibiul reintra in circuitul rugbystic juvenil dupa o lunga absenta, gazduind una din etapele campionatului de mini rugby. Este o oportunitate pentru iubitorii acestui sport din oras de a vedea la lucru copiii minunati care speram noi, sa alimenteze in viitorul apropiat echipele de juniori din regiune.Speram de asemenea sa tina vremea cu noi, in rest din cele spuse de organizatori respectiv CSS Soimii Sibiu si FRR prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania toate detaliile sunt puse la punct”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania Nord.

Ultimul turneu al acestui tur de campionat se va desfasura pe 3 decembrie 2016 la Cluj Napoca, meciurile urmand sa aiba loc pe terenul sintetic din parcul sportiv Dr.I.Hatieganu.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile