Universitatea Ecologica Bucuresti va reprezenta Romania la Campionatul Universitar de rugby 7

Universitatea Ecologica Bucuresti a castigat pentru a treia oara consecutiv Campionatul National Universitar de Rugby 7 si va reprezenta Romania la Campionatul European Universitar ce va avea loc la Coimbra, in Portugalia, intre 23-28 iulie 2018.

La editia din acest an a Campionatului National Universitar de rugby 7 nu s-au inscris decat doua echipe, Universitatea Ecologica Bucuresti si Universitatea Ovidius. Sistemul de joc dupa care s-a disputat competitia a fost cel mai bun din trei meciuri, partide avand loc miercuri, 4 aprilie, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

In prima partida, Universitatea Ovidius a dat o replica foarte buna si a condus cu 12-7, insa Universitatea Ecologica s-a impus gratie evolutiei foarte bune a lui Ionut Balaban, autor a doua eseuri. Al doilea joc a fost controlat autoritar de Universitatea Ecologica care la pauza conducea cu 26-0, astfel ca prin cele doua victorii obtinute, studentii ecologistii au cucerit trofeul pus in joc.

Rezultatele meciurilor:
Universitatea Ecologica – Universitatea Ovidius 14-12
Universitatea Ecologica – Universitatea Ovidius 38-14

Universitatea Ecologica, antrenata de Alexandru Lupu a evoluat in urmatoarea formula: Andrei Mitroi, Ionut Balaban, Ionita Nistor, George Croitoru, Raoul Paxaman, Daniel Boicu, Marius Chiriac, Ionut Coman, Andrei Carlescu, Robert Neagu si Alexandru Porojan.

Universitatea Ovidius, antrenata de Constantin Gheara, a evoluat in urmatoarea formula: Sebastian Agapie, Andrei Teodor, Dragos Burlacu, Andrei Ciubotariu, Cosmin Glodeanu, Remus Dache, Tiberiu Otelea, Alexandru Porumb, Adrian Paraleste si Ionel Melinte.

Universitatea Ovidius, antrenata de Constantin Gheara

La editia trecuta a Campionatului European Universitar de rugby 7, ce a avut loc la Milano, in Italia, Romania a fost reprezentata tot de Universitatea Ecologica Bucuresti care a terminat competitia pe locul 4. Titlul de campioana a revenit Universitatii Nationale din Georgia, care, in finala, a dispus cu 25-0 de Universitatea Kuban din Rusia.

 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile